1. Salate
Salatele sunt o opÈ›iune ideală pentru orice masă în zilele călduroase de vară. AlegeÈ›i frunze de salată proaspete, roÈ™ii, castraveÈ›i, ceapă, avocado sau alte legume preferate. Pentru a nu vă lipsi proteina, puteÈ›i adăuga pui fiert, tofu sau alte brânzeturi È™i, de ce nu crutoane pentru un gust mai deosebit.
2. Alimente care nu necesită gătire
Pe un platou puneÈ›i o selecÈ›ie de brânzeturi, hummus, nuci, fructe uscate. Mai puteÈ›i adăuga È™i legume proaspete tăiate, precum morcovi, È›elină, ardei.
3. Sandvișuri proaspete
Dacă nu vreÈ›i să folosiÈ›i pâine, alegeÈ›i frunze de salată sau lipii. UmpleÈ›i-le cu legume, felii de piept de curcan sau pui, brânză, sosuri uÈ™oare.
4. Supe reci
Cea mai bună supă rece este gazpacho-ul, o opțiune tradițională spaniolă din roșii, castraveți, ceapă, ardei, usturoi, dreasă cu ulei de măsline, condimente și oțet. Această supă rece merge cu o mulțime de alte preparate și vă va răcori garantat.
Te-ar putea interesa: De ce să faci duÈ™ cu apă rece È™i câte minute ar trebui să dureze!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://retetefeldefel.ro/supa-rece-de-rosii-reteta-gazpacho/