Rețetă Ice tea de piersici
Ai nevoie de 4 pliculețe de ceai verde sau negru, două piersici proaspete, 4 căni de apă fierbinte, 4 căni de apă rece și 100 grame de zahăr brun. Curăță piersicile de coajă și taie-le cubulețe, apoi pune-le într-un vas, alături de pliculețele de ceai, răstoarnă cele 4 căni de apă fierbinte și lasă la infuzat 5 minute. Scoate pliculețele de ceai, adaugă zahărul și apa rece, lasă să se răcească de tot și pune câteva cuburi de gheață.
Ice tea de căpșuni
Ai nevoie de 2 căni de căpșuni proaspete sau congelate, 1 litru de ceai pregătit anterior, cu aroma preferată, 3 linguri de miere, zeama de la o lămâie. Căpșunile dă-le la blender, strecoară piureul și amestecă-l cu mierea, ceaiul și zeama de lămâie. Toarnă totul într-un pahar înalt, adaugă câteva cuburi de gheață și câteva bucățele de căpșuni.
Ice tea cu suc de mere
Într-un vas pune două pliculețele de ceai negru și apoi toarnă o cană de apă fierbinte. Lasă la infuzat timp de 5 minute, apoi scoate pliculețele de ceai, pune într-o carafă, toarnă o jumătate de cană de suc de mere, o lingură de miere, adaugă câteva cuburi de gheață și savurează.
Te-ar putea interesa: Idei pentru cină, în zilele toride de vară!
Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://clickpentrufemei.ro/lifestyle/retete/ice-tea-cu-piersici-418373.html