Pentru cei mai mulÈ›i dintre noi cafeaua este nelipsită dimineaÈ›a, ea ne oferă energie È™i în plus conÈ›ine È™i antioxidanÈ›i esenÈ›iali. Însă, în combinaÈ›ie cu ulei de cocos, cafea capătă nu doar un gust mai bun, ci vine cu mult mai multe beneficii pentru organism.
Iată de ce să consumi cafea cu ulei de cocos dimineața:
1. Te ajută la slăbit
Uleiul de cocos contribuie la senzaÈ›ia de saÈ›ietate È™i, în plus, stimulează metabolismul. Astfel, dacă îl adaugi în cafea, te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.
2. ÎntăreÈ™te imunitatea
Este cunoscut faptul că uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, deci ne protejează de tot felul de afecțiuni. Mai mult, el contribuie la absorbția vitaminelor liposolubile A, D, E, K și a compușilor antioxidanți.
3. Stimulează creierul
Consumul de ulei de cocos este alternativa la glucoza solicitată de creier.
4. Oferă energie
Din cauza conÈ›inutului de trigliceride cu lanÈ› mediu, care sunt transportate la ficat È™i folosite pentru o sursă rapidă de energie, uleiul de cocos îÈ›i oferă vitalitate. Adăugat în cafea, el va spori efectele ei.
Te-ar putea interesa: Rețetă rapidă de supă de linte!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://catine.ro/uleiul-de-cocos-in-cafea-beneficii-si-contraindicatii-123630.html