Se face un aluat din 500 g faina, 3 linguri ulei, putina sare, o ceasca de apa calduta. Se framanta bine, apoi se bate de masa pana cand prezinta goluri in sectiune.
Se taie dovleacul in felii, se curata de seminte si de coaja, apoi se da prin razatoare.
Se caleste in unt, adaugandu-se zahar, dupa gust, si zahar vanilat.
Se taie, din foaia intinsa, bucati de marimea tavii.
In tava unsa, se aseaza una peste alta 5-6 foi, stropite fiecare cu unt, apoi, umplutura din dovleac. Deasupra, se aseaza alte 5-6 foi, stropite cu unt.
Se coace la cuptor la foc potrivit, ½ ora.
Se taie in bucati patrate si se pudreaza cu zahar vanilat
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord