Se prepara un aluat potrivit de moale din faina, apa si sare, care se lasa sa se odihneasca o ora.
Se imparte aluatul in bucati de marimea unui ou.
Pe planseta unsa cu untura, se intinde din fiecare bucata de aluat cate o foaie de diametrul de cca. 20 cm.
Se unge fiecare foaie cu untura, se impatureste in patru si se lasa la rece 15 minute.
Se intinde din nou fiecare foaie, se pune la mijloc umplutura din branza telemea de oaie, amestecata cu 1-2 oua, si se indoaie marginile peste umplutura, formandu-se un patrat.
Se aseaza pe o tava intoarsa cu partea de deasupra dedesupt.
Se ung cu grasime si se coc la foc potrivit.Se servesc calde, la aperitiv.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord