O rețetă de desert ușor de pregătit care va fi cu siguranță pe placul tuturor membrilor familiei: desert cu fulgi de ovăz, piure de mere și cremă de brânză.
Ai nevoie de:
Cum se prepară?
Pune fulgii de ovăz într-un castron și toarnă peste ei untul topit după care amestecă bine. Unge o tavă cu dimensiuni de 20x30 cm, pune compoziția de fulgi și unt și apasă ferm pentru a forma un strat uniform. Bagă în cuptorul preîncălzit la 190 de grade și lasă să se coacă timp de 10-12 minute. După ce e gata, scoate tava din cuptor și las-o să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron separat pune crema de brânză, ouăle, zahărul și mixează bine. Pune și făina și amestecă din nou. Toarnă jumătate din compoziție peste fulgii de ovăz, apoi întinde uniform piureul de mere și pe deasupra restul de cremă de brânză rămasă. Uniformizează, acoperă cu fulgi de ovăz și dă la cuptor pentru 40-45 de minute la 200 de grade. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!
Sursa foto: ://www.traiestecugust.ro/reteta/desert-cu-fulgi-de-ovaz-piure-de-mere-si-crema-de-branza