Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 26 Octombrie 2019

Comentarii 0 Comentarii

        Continuă să apară critici dure cu privire la Raportul MCV pentru România. Avocatul Dan Chitic îl compară cu un „Diktat al Komisarilor europeni” care nu vor altceva decât să beneficieze de bogățiile țării noastre și, mai mult decât atât, vor ca serviciile secrete să aibă control absolut asupra Justiției. Dan Chitic avertizează că România a fost colonizată prin intermediul unei „Coloane a cincea” realizată de cei mai puternici din țară și formată din securiști, `intelecutali` și magistrați, iar între timp clasa politică a devenit tot mai docilă, domesticită și fragezita, potrivit Lumea Justiției.

 

MCV - Mecanismul de Control și Vasalizare.

         Mult și bine s-a scris despre revoltătorul raport MCV. Judecători, avocați, jurnaliști sau `simpli cetățeni` au comentat, îngroziți, Diktatul komisarilor europeni prin care ni s-a trasat clar ca obiectiv controlul absolut al serviciilor asupra justiției și, implicit, asupra societății românești. Toate au fost spuse. Unii au îndrăznit chiar să spună evidența: MCV-ul desăvârșește statutul de colonie al României” scrie avocatul pe contul de socializare.

 

         Dan Chitic spune că în ultimul raport al Comisiei Europene se precizează că toate statele membre trebuie să fie atent monitorizate de către Comisie cu privire la progresele înregistrate, iar această `monitorizare` trebuie realizată în conformitate, „`în special cu jurisprudența recentă stabilită de Curtea noastră de Justiție independentă`... Cu alte cuvinte este necesar un `MCV extins permanent` destinat în general - tuturor membrilor UE, dar în special țărilor din est, țările din afara nucleului `Europei vechi`, cele care urmează să înceapă să se miște cu o viteză inferioară. De ce în special pentru est? Căci cert e un singur lucru: komisarii europeni nu ar vrea să aibă în țările lor din `Apusul civilizat` o justiție `independentă` precum a noastră și nici o securitate „implicată în siguranța cetățeanului” ca cea dâmbovițeană... ar risca prea mult! Și ei, și familiile lor”.

 

        Avocatul subliniază că în „acest sistem de ecuații cu o singură necunoscută” se propune ridicarea MCV-ului Bulgariei, o „țară exportatoare nu doar de castraveciori murați și parfum de trandafiri... dar mai ales de mafie și crimă organizată! D`aia adevărată, dură și cu cefe late. Totul e clar. Doar o necunoscută mai avem în acest sistem: Ce vrea Europa de fapt de la noi? Până la urmă ce vor Komisarii europeni de la România? De ce este atâta invartosare în raportul MCV pentru România? De ce doresc ei cu atâta ardoare `continuarea luptei anti-corupție` și controlul absolut al Securității asupra societății civile? (...)

 

         Răspunsul e simplu: Evident chiar: forță de muncă ieftină dar calificată, gaze, petrol, pământuri fertile, ape minerale, păduri virgine, aur, sare, uraniu... căci România e o țară bogată. Prea bogată... paradoxal, ăsta e blestemul nostru ca neam. Bogăția țării, care alături de alofilie și blestemul sindromului de inferioritate moștenit, probabil, de la străbunicii noștri iobagi, ne-au aruncat într-un agonizant sfârșit de istorie”.

 

         Ca să stăpânească România, Apusul avea nevoie de „o clasă politică docilă, domesticită, fragezita (...) controlată și traumatizată de o forță de ocupație internă, recrutată de printre însăși cetățenii României, dresați să creadă că e rușinos să fii patriot, convinși că doar ei, străinii, ne vor binele” atrage atenția avocatul Dan Chitic. 

 

         „E motivul pentru care Apusul și-a construit o veritabilă `Coloană a cincea` în România formată din `intelectuali`, securiști și magistrați. Această `Elită` `reformează` societatea românească de 30 de ani până la atomizare, până la aneantizare. Scopul însăși a vieții în România a devenit `reforma` în sine, nu dezvoltarea, nici măcar subzistența fibrei naționale... ci o reformă perpetuă împotriva sinelui nostru personal și național. (...) Fac un apel către Apus: mai lăsați-ne să fim... români! Dacă nu ne placeți așa cum suntem, dați-ne naibii odată afară din `familia` voastră perfectă! Dar faceți-o repede, ca să ne putem reface viața!” a scris avocatul Dan Chitic pe Facebook.

 

 

Sursa foto: ://romanialibera.ro/investigatii/dan-chitic-teroare-la-nivel-inalt-asalt-asupra-romaniei-si-europei-728261

 


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Campania USR face victime
Unui bărbat în vârstă cu probleme cardiace i s-a făcut rău în f...
 
Nela Secară, victima unui procuror din Oradea: Secția Specială este singura luminiță pentru a se face o justiție corectă în această țară
De șapte ani de zile se luptă cu un sistem de justiție abuziv, care...
 
Gorbaciov: Lumea, „într-un pericol colosal”
Ultimul lider sovietic avertizează că armele nucleare pun lumea înt...
 
Există probe că dosarul lui Barna pe fonduri europene a fost clasat nelegal de DNA Alba
Jurnalista Sorina Matei a publicat o serie de probe despre relația Ba...
 
RiseProject revine cu documente în cazul Barna. Declarațiile liderului USR, demontate una câte una
RiseProject revine cu documente care demonstrează că afacerile lui B...
 
Două victime ale sistemului de justiție din România vor să organizeze un miting pentru susținerea SIIJ, dar se lovesc de un zid al tăcerii: „Se pun piedici celor ce nu au aceeași părere cu majoritatea #rezist”
Nela Secară și Mihaela Marinescu, două victime ale abuzurilor insta...
 
Magistrații se atacă între ei. Inspecția Judiciară, scrisoare dură pentru Lia Savonea
Inspecția Judiciară critică dur magistrații cercetați disciplinar...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
S-au împăcat! Ce zice Adriana Bahmuțeanu despre Prigoană

» 13 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Medic: Orice persoană care se știe că are o boală de fond este bine să se vaccineze

» 13 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Florin Roman: Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere un ceas de aur, echivalentul a 119 pensii minim garantate

» 13 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Atenționări și recomandări pentru Black Friday

» 13 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Procurorii americani acuză Rusia că a încercat să submineze activitatea comisiei electorale din SUA

» 13 Noiembrie 2019 | Comentarii 0