Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 26 Octombrie 2019

        Continuă să apară critici dure cu privire la Raportul MCV pentru România. Avocatul Dan Chitic îl compară cu un „Diktat al Komisarilor europeni” care nu vor altceva decât să beneficieze de bogățiile țării noastre și, mai mult decât atât, vor ca serviciile secrete să aibă control absolut asupra Justiției. Dan Chitic avertizează că România a fost colonizată prin intermediul unei „Coloane a cincea” realizată de cei mai puternici din țară și formată din securiști, `intelecutali` și magistrați, iar între timp clasa politică a devenit tot mai docilă, domesticită și fragezita, potrivit Lumea Justiției.

 

MCV - Mecanismul de Control și Vasalizare.

         Mult și bine s-a scris despre revoltătorul raport MCV. Judecători, avocați, jurnaliști sau `simpli cetățeni` au comentat, îngroziți, Diktatul komisarilor europeni prin care ni s-a trasat clar ca obiectiv controlul absolut al serviciilor asupra justiției și, implicit, asupra societății românești. Toate au fost spuse. Unii au îndrăznit chiar să spună evidența: MCV-ul desăvârșește statutul de colonie al României” scrie avocatul pe contul de socializare.

 

         Dan Chitic spune că în ultimul raport al Comisiei Europene se precizează că toate statele membre trebuie să fie atent monitorizate de către Comisie cu privire la progresele înregistrate, iar această `monitorizare` trebuie realizată în conformitate, „`în special cu jurisprudența recentă stabilită de Curtea noastră de Justiție independentă`... Cu alte cuvinte este necesar un `MCV extins permanent` destinat în general - tuturor membrilor UE, dar în special țărilor din est, țările din afara nucleului `Europei vechi`, cele care urmează să înceapă să se miște cu o viteză inferioară. De ce în special pentru est? Căci cert e un singur lucru: komisarii europeni nu ar vrea să aibă în țările lor din `Apusul civilizat` o justiție `independentă` precum a noastră și nici o securitate „implicată în siguranța cetățeanului” ca cea dâmbovițeană... ar risca prea mult! Și ei, și familiile lor”.

 

        Avocatul subliniază că în „acest sistem de ecuații cu o singură necunoscută” se propune ridicarea MCV-ului Bulgariei, o „țară exportatoare nu doar de castraveciori murați și parfum de trandafiri... dar mai ales de mafie și crimă organizată! D`aia adevărată, dură și cu cefe late. Totul e clar. Doar o necunoscută mai avem în acest sistem: Ce vrea Europa de fapt de la noi? Până la urmă ce vor Komisarii europeni de la România? De ce este atâta invartosare în raportul MCV pentru România? De ce doresc ei cu atâta ardoare `continuarea luptei anti-corupție` și controlul absolut al Securității asupra societății civile? (...)

 

         Răspunsul e simplu: Evident chiar: forță de muncă ieftină dar calificată, gaze, petrol, pământuri fertile, ape minerale, păduri virgine, aur, sare, uraniu... căci România e o țară bogată. Prea bogată... paradoxal, ăsta e blestemul nostru ca neam. Bogăția țării, care alături de alofilie și blestemul sindromului de inferioritate moștenit, probabil, de la străbunicii noștri iobagi, ne-au aruncat într-un agonizant sfârșit de istorie”.

 

         Ca să stăpânească România, Apusul avea nevoie de „o clasă politică docilă, domesticită, fragezita (...) controlată și traumatizată de o forță de ocupație internă, recrutată de printre însăși cetățenii României, dresați să creadă că e rușinos să fii patriot, convinși că doar ei, străinii, ne vor binele” atrage atenția avocatul Dan Chitic. 

 

         „E motivul pentru care Apusul și-a construit o veritabilă `Coloană a cincea` în România formată din `intelectuali`, securiști și magistrați. Această `Elită` `reformează` societatea românească de 30 de ani până la atomizare, până la aneantizare. Scopul însăși a vieții în România a devenit `reforma` în sine, nu dezvoltarea, nici măcar subzistența fibrei naționale... ci o reformă perpetuă împotriva sinelui nostru personal și național. (...) Fac un apel către Apus: mai lăsați-ne să fim... români! Dacă nu ne placeți așa cum suntem, dați-ne naibii odată afară din `familia` voastră perfectă! Dar faceți-o repede, ca să ne putem reface viața!” a scris avocatul Dan Chitic pe Facebook.

 

 

Sursa foto: ://romanialibera.ro/investigatii/dan-chitic-teroare-la-nivel-inalt-asalt-asupra-romaniei-si-europei-728261

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Udrea și dosarul Microsoft: Zile petrecute în arest, ani buni de judecată, imaginea distrusă, clasare pe motiv că fapta nu există
Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft după ani buni de judecată...
 
Modificări cu privire la purtatul măștii: Când ai voie să NU o folosești
A fost modificat ordinul de ministru cu privire la purtatul măștii d...
 
Rafila: Suntem în zona galbenă! E bine, ai speranță că ții epidemia sub control
Alexandru Rafila spune că suntem în zona galbenă în ceea ce prive...
 
Medic: Timpul îndelungat de purtare a măștii va avea efecte adverse!
Un medic dermatolog avertizează că purtatul măștii un timp îndelu...
 
Casa Națională de Pensii Publice își reia gradual activitatea. Ce servicii vor fi disponibile la ghișee
Casa Națională de Pensii Publice anunță că, odată cu încetarea ...
 
Victor Slav, despre noua iubită: „Ea este o fată normală... Avem planuri mari împreună”
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se iubește cu o blondă superbă ...
 
Ministrul Sportului spune când vor putea cluburile sportive să reînceapă pregătirea fizică și în ce condiții
Ministrul Tineretului și Sportului susține că se poate relua activi...
 
OMS: Țările în care numărul infecțiilor cu Covid-19 este în scădere, se pot confrunta cu un „al doilea vârf”
Organizația Mondială a Sănătății spune că țările care acum î...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Ce categorii de persoane pot primi șomaj tehnic și după 1 iunie

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Rafila, atac la guvernanți: Mi se pare un soi de neasumare a unei responsabilități! Sănătatea publică este într-o situație riscantă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
6 schimbări simple pentru o alimentație mai sănătoasă

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Parcul Monument din Brăila
BRAILA
» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IALOMITA
 
Trei comune din Ialomița vor primi bani pentru dezvoltare de la Consiliul Județean

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Primăria Giurgiu a alocat bani pentru pregătirea școlilor și liceelor de activitățile care urmează să înceapă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0