Se sareaza pulpa de berbec si se impaneaza cu usturoi.
Se pune intr-o tava cu grasime si se da la cuptor. Din cand in cand, se stropeste cu sosul rezultat. Daca sosul scade si carnea nu este inca patrunsa, se mai pune cate o cescuta de apa. Cand carnea este aproape gata, se adauga cateva cepe de arpagic.
Se prepara garnitura de orez astfel: se calesc in grasime 1-2 ardei grasi taiati fasii subtiri, se adauga orezul ales si spalat, se stinge cu bulion si apa, apoi se fierbe acoperit la cuptor. Se serveste astfel: se taie pulpa in felii, se aseaza pe platou, alaturi se pune orezul, peste acesta arpagicul si atat peste orez cat si peste carne,se toarna sosul rezultat la fript.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord