Desert cu îngheÈ›ată, bezele È™i fructe de pădure
Ingrediente:
• 2 kg îngheÈ›ată de vanilie
• 300 g fructe de pădure (+ câteva pentru ornat)
• 10 bucăți bezele sfărâmate
• topping de fructe de pădure sau după preferință
Mod de preparare:
Într-o tavă rotundă specială (eventual de tort) cu pereÈ›i detaÈ™abili, aÈ™ezaÈ›i o folie de plastic în aÈ™a fel încât să rămână cu mult peste margini pentru a o putea folosi ulterior la acoperit. ÎncepeÈ›i să turnaÈ›i o treime din cantitatea de îngheÈ›ată puÈ›in dezgheÈ›ată (dar nu moale) apoi jumătate din cantitatea de fructe de pădure È™i jumătate din bezele sfărâmate. RepetaÈ›i straturile, terminând cu ultima treime de îngheÈ›ată. AcoperiÈ›i cu folia de plastic È™i introduceÈ›i în congelator, pentru 3-4 ore. După ce o scoateÈ›i decoraÈ›i cu fructe de pădure È™i eventual un topping.
Sursa foto: unica.ro