Cartofel umplut cu vită
Ingrediente (o porție):
• 1 cartof mare
• 30 g de carne de vită tocată
• ¼ ceapă
• 1 roÈ™ie mică
• 1 linguriță de ulei de măsline
• 1 vârf de cuÈ›it de oregano
Mod de preparare:
Cartoful spălat se fierbe în coajă timp de 20 de minute.
Într-o tigaie cu ulei se pune ceapa tocată, roÈ™ia tăiată cubuleÈ›e, oregano È™i se È›in la foc mic 10 -15 minute, amestecând din când în când. Se adaugă carnea tocată È™i se mai È›ine câteva minute.
Se taie cartoful în două, longitudinal, È™i se scobeÈ™te puÈ›in fiecare jumătate cu o lingură (scobitura se face pe partea exterioară). Ce aÈ›i scos amestecaÈ›i È™i cu carnea È™i umpleÈ›i jumătaÈ›ile de cartofi. ÎncălziÈ›i la cuptor.
Sursa foto: baby.unica.ro