Bărcuțe din ardei
Ingrediente pentru 3 porții:
• O roÅŸie
• 50 g ciuperci din conservă
• un castravete
• 50 g ÅŸuncă de pui
• trei ardei: unul roÅŸu, unul galben ÅŸi unul verde
• trei beÅ£e pentru frigărui, sare
Preparare:
Se taie ardeii în două ÅŸi se scot seminÅ£ele, fără a se rupe codiÅ£ele. Se toacă roÅŸia, ciupercile, castravetele ÅŸi ÅŸunca, se amestecă ÅŸi se sărează. Jumătate din fiecare ardei se taie în două, iar prin câte un sfert se trece o jumătate de băţ pentru frigărui, ca să arate precum o velă. Se umplu jumătăţile întregi cu amestecul mărunÅ£it, apoi se înfig velele în mijloc, alternându-se culorile.
Sursa foto: baby.unica.ro