Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
EDUCATIE
Adaugat: 06 Martie 2018

      La cea de-a șasea ediție a competiției „Școala Zero Waste” a fost aleasă și școala gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia. 21,891 de elevi din toată țara vor lua parte la acțiunile de educație ecologică organizate pe parcursul concursului în cadrul școlilor participante, iar câștigătorii vor avea ocazia de a participa în luna august la o tabără de educație ecologică organizată de EcoStuff Romania, „Zero Waste Summer Camp”.

      Concursul va avea loc între 5 martie și 11 aprilie 2018 iar în acest an va fi o mică schimbare, aceea că vor fi două secțiuni ale competiției, una destinată claselor primare iar cealaltă pentru clasele gimnaziale. În felul acesta participanții vor beneficia de activități potrivite vârstei și nivelului de cunoștințe.

       „Prin activitățile secțiunii pentru învățământul primar, încercăm să-i facem pe cei mici să prindă drag de natură, să învețe s-o protejeze și să înceapă să colecteze selectiv pentru a forma o generație de tineri responsabili față de mediul înconjurător. Activitățile secțiunii pentru clasele de gimnaziu îi îndeamnă pe participanți să caute și să aplice soluții pentru a limita cantitatea de deșeuri pe care o generează și mai mult să-i determine și pe ceilalți din comunitate să le urmeze exemplul, prin mici proiecte și acțiuni benefice mediului înconjurător și comunității.” precizează reprezentanții EcoStuff România, cei care au inițiat proiectul.

      De data aceasta Școala Zero Waste aduce de două ori mai multe premii, câștigătorii celor două secțiuni vor putea primi table interactive, calculatoare, imprimante multifuncționale, videoproiectoare și ecrane de protecție, laptop-uri, tablete, biciclete, pe lângă multe alte premii surpriză oferite de sponsorii competiției.

 

 

Sursa photo: //www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-a-inceput-concursul-de-educatie-ecologica-scoala-zero-waste-343007


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0