Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 15 Mai 2019

Comentarii 0 Comentarii

       Deputatul PNL Antoneta Ioniță critică mitingul PSD care a avut loc la Iași, în aceeași zi în care la Sibiu a avut loc Summit-ul european, unde 27 de lideri de țări au discutat subiecte importante pentru viitorul întregii Uniuni. În urma evenimentelor care au avut loc, Ioniță atrage atenția că „PSDragnea periclitează parcursul nostru european cu o inconștiență greu de înțeles”.

        „Recentele evenimente petrecute la Sibiu și Iași ne determină să constatăm o realitate a momentului: existența a două Românii. Pe de o parte, există o Românie a responsabilității, a apartenenței la Uniunea Europeană, a bunului simț și respectului față de lege. A demonstrat-o Summit-ul de la Sibiu, unde 27 de șefi de stat ale țărilor membre ale Uniunii Europene au dezbătut teme de importanță majoră pentru viitorul comun al uniunii. De partea cealaltă, este România lui Liviu Dragnea, care, la mitingul electoral al PSD de la Iași, a dorit să contrabalanseze spiritul pro-european” a transmis miercuri deputatul PNL într-un comunicat de presă.

       Mii de funcționari publici, de oameni amărâți, de medici și profesori au fost aduși cu forța, sub amenințarea că își vor pierde locul de muncă, la un spectacol grotesc inițiat de PSD, pentru a asculta un discurs care dăunează imaginii României, transmite liberala și, în același timp, atrage atenția că PSD s-a transformat în coada de topor a lui Dragnea, din dorința oarbă de a-l salva.

        „În timp ce, la Sibiu, țara noastră își consolida poziția în ochii partenerilor europeni, la Iași avea loc un spectacol grotesc, pus în scenă de PSD. Un circ ieftin, la care au participat mii de oameni amărâți, aduși cu forța de șefi de organizații, mii de funcționari publici, de medici, de profesori, luați cu arcanul de la joburile lor, sub amenințarea că, dacă nu se deplasează la Iași, riscă să-și piardă locurile de muncă. Toți au ascultat discursul isteric al liderilor PSD, un discurs anti-european, care pune în pericol credibilitatea României în UE. Atunci am constatat că există două Românii profund contrastante, două Românii dezbinate. În încercarea sa de a-l salva cu orice preț pe Liviu Dragnea, PSD s-a transformat în coadă de topor pentru șeful de partid, periclitând astfel parcursul nostru european cu o inconștiență greu de înțeles.

       Președintele PNL, Ludovic Orban, care s-a întâlnit la Sibiu cu opt șefi de state și de guverne din țări membre ale Partidului Popular European (PPE), formațiunea care conduce Uniunea Europeană. Faptul că PSD și ALDE sunt respinse de familiile politice europene din care fac parte este îngrijorător pentru România, nu pentru cele două formațiuni, care par că și-au pierdut de tot busola. Conflictul cu UE, generat de liderii de la București orbiți de interese personale nu servește nimănui. Este responsabilitatea celor de la PSD ca astfel de conflicte, care împart România în două, să înceteze! Este lipsă de responsabilitate și de respect față de români și față de România, iar membrii onești ai PSD ar trebui să conștientizeze acest lucru. Din cauza unui singur om, Liviu Dragnea, riscăm să fim izolați în Europa. Concordia între cele două Românii trebuie să devină o prioritate pentru viitorul acestei țări Altfel, viitorul nu ne va ierta!” conchide deputatul PNL Antoneta Ioniță.


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
S-a decis când se începe școala. Structura anului școlar 2019-2020
Ministerul Educației Naționale a transmis un comunicat în care stab...
 
Angajatorii dispuși să plătească salarii de 1.000 de euro dar chiar și așa nu găsesc oameni
Firmele din industria alimentară sunt dispuse să plătească salarii...
 
Dan Barna a stârnit un val uriaș de ironii la adresa sa în urma unor declarații
Dan Barna, ridiculizat pe Facebook în urma declarației referitoare l...
 
Polițista care a criticat neregulile din Poliția Română, cercetată disciplinar
Pentru că a avut curaj să vorbească despre neregulile din Poliția ...
 
Guvernul pregătește noi scumpiri. Iată pentru ce vor plăti românii mai mult
Ministerul Transporturilor a pregătit un proiect de ordonanță ce pr...
 
Claudia Pătrășcanu, fostă membră Sexy și Exotic, a divorțat de fiul unui baron PSD. „Umilință, infidelități, abuz emoțional...”
Claudia Pătrășcanu a divorțat de băiatul lui Nicolae Bădălău ...
 
Andreea Marin trece prin momente delicate, urmează să se opereze
„Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală”
 
Dana Rogoz dă detalii despre relația cu soțul ei: Nimeni nu ne dădea șanse
„Nu împlinisem încă 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el a...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Vești proaste de la economiști. Ce se va întâmpla cu deficitul bugetar dacă se va aplica noua lege a pensiilor

» 18 August 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Pro Infrastructura: Dacă autostrăzile „de importanță națională” ar fi numite „de importanță intergalactică”, s-ar construi mai repede?

» 17 August 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Cum a slăbit Oana Roman? Vedeta nu recomandă nimănui regimul ei

» 16 August 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
În patru ani, opt miniștri la Educație – „aproape toți adevărate ghiulele pregătite să se detoneze pentru a șubrezi sistemul de învățământ”

» 16 August 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Varicele și venele sparte de pe picioare se pot agrava la soare

» 16 August 2019 | Comentarii 0