Adaugat:
13 Iulie 2017
Actualizat:
13 Iulie 2017
Ciulama de gaina cu mamaliguta
- Gaina taiata bucati se pune la fiert cu apa rece si sare.
- Se inlatura spuma.
- Se adauga ceapa si zarzavat de supa, intregi.
- Se pun 2 de faina in unt bine incalzit.Se amesteca, la foc mic, fara sa se rumeneasca faina. Se toarna apoi cate putina supa fierbinte, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma cocoloase.
- Se fierbe 30 minute, obtinandu-se un sos de consistenta smantanii.
- Se pun bucatiile de carne fiarta in sos, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic inca 10 minute.
- Pentru ca preparatul sa capete, un gust mai rafinat, se pot adauga la sos, in timpul fierberii, cateva feliute de ciuperci inabusite separate in unt.
Sursa Foto: http://www.goodfood.ro/thumbs/350/112010/ciulama_de_pui.jpg