Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 04 Iunie 2013    Actualizat: 17 Iulie 2013

DOSAR DE CANDIDAT: Octavian Bot şi Valeria Schelean

 

         Românii iubesc telenovelele, motiv pentru care şi telenovelele îi iubesc pe români. De aceea, pentru că ne uităm mult la telenovele, viaţa noastră de zi cu zi este atât de fericită şi plină de împliniri, mai avem puţin şi depăşim creşterea economică a Turciei poate atingem chiar bunăstarea Germaniei…
         OCTAVIAN BOT
         O adevărată plăcere să-l avem la rubrica noastră pe un campion în viaţă, un părinte al traseismului politic din România, despre care colegii săi de partid liberal de la Bihor spuneau despre el că este un “aruncător de rahat”… Aşadar, “aruncătorul de rahat” de azi se numeşte Octavian Bot şi candidează din partea PNL pentru un colegiu de deputat la Bucureşti, asta după ce colegii săi liberali de la Oradea nu l-au lăsat să candideze în oraşul de baştină şi l-au dat afară din organizaţie cu şuturi în fund.
         Motivul ? Bot este un traseist notoriu, de fapt ce spun eu? După cum vom vedea Bot este poate unul dintre întemeietorii traseismului politic, de după anul 1990…El a fugit ultima dată în anul 2011 de la portocalii lui Boc la PNL, înainte de asta i-a înjurat pe liberalii de la Bihor cât a apucat, în special pe primarul Oradei Iliei Bolojan, pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet în diverse campanii electorale.
         Deputatul Octavian Bot beneficiază însă de ceea ce în Partidul Naţional Liberal se numeşte “principiul lui Crin Antonescu”:  adică, oricât de odios poate fi un politician, dacă este de partea noastră şi este şi prieten cu Antonescu, el este bun să-l punem în funcţii.
         Bot este aşadar unul dintre prietenii din vechime ai lui Crin Antinescu, de pe vremea în care tânărul cu plete în vânt era ministru iar Bot tot deputat liberal. CV-ul politic al prietenului lui Crin Antonescu, impus cu forţa pentru un colegiu la Bucureşti, l-ar face invidios pe orice traseist politic. Astfel, Octavian Bot a schimbat şapte partide în 22 de ani şi nu a terminat niciun mandat de parlamentar în partidul cu care l-a obţinut, a avut 3 mandate de deputat- asta da performanţă, frate alegător !!!
         Atenţie, el a fost membru în Partidul Alianţa Civică, în Partidul Liberal 93, în Partidul Naţional Liberal, în PNL- CD, în Uniunea Forţelor de Dreapta, în partidul Acţiunea Populară şi în fine, nu putea rata, PDL.
         Orădeanul Bot nu are nici în clin nici în mânecă cu sectorul 2 din Bucureşti unde candidează, conform presei el este candidatul care a fugit cel mai departe de casă pentru a se alege deputat, de la Oradea, locul său de baştină până la sectorul 2 Bucureşti fiind o distanţă de 600 de kilometri; ar fi interesant de aflat câte străzi din sectorul 2 cunoaşte Bot şi dacă n-ar avea hartă cât de repede s-ar pierde prin Bucureşti…  Lăsând gluma la o parte, am aflat că în anii 90- 92 Bot a fost numit de FSN primar al oraşului Oradea. Tot de atunci a rămas consemnat în mass media un fapt banal: Bot şi-a vândut apartamentul pe care îl deţinea şi şi-a alocat un apartament de la primărie, dacă tot era primar nu putea lăsa această ocazie nefructificată…
         În final, am să vă citesc ce spun liberalii de la Oradea despre colegul lor Octavian Bot după ce au reuşit să-l alunge din organizaţie în ciuda presiunilor făcute de Crin Antonescu. Citez “După ce ne-a fost băgat pe gât cu forţa de Crin şi dupa ce în august şi-a cumpărat postul de director adjunct pe ţară la ANIF (n.r. - Agenţia Naţională pentru Îmbunătăţiri Funciare) pentru ginere-său, Tavi Bot are tupeul să se vrea în continuare parlamentar. S-a dus aseară la şedinţa PNL Oradea, ameninţând că el a venit la PNL pe promisiunea lui Crin că va rămâne deputat pe viaţă. Nu s-a speriat nimeni de papagalismele lui şi a luat 0 voturi de la Ilie&Co. Acum aud ca a început să o întoarcă din limbă şi se laudă, pe la cine îl întreabă, că oricum a vorbit cu Cornel Popa pentru postul de senator de Aleşd-Beiuş. Mare flămând mai eşti, baiete!... Oare prostia şi fudulia chiar nu dor?! Să îi facă cineva actele de pensionare omului ăstuia, că deja devine patologică penibilitatea”.
         Aşadar, politica dragii mei este dură, chiar şi cu protejaţii lui Crin Antonescu sau ai lui Victor Ponta… haideţi să cunoaştem în continuare câteva pupile politice la cel mai înalt nivel…
         VALERIA SCHELEAN
         Politica noastră care ne-a dus la ruină are un singur merit: este fascinantă şi are poveşti cutremurătoare (altfel cum credeţi că am fii putut realiza această rubrică Dosar de candidat). Astăzi am să vă ofer o telenovelă!
         Mergem la Caraş Severin să vedem pe cine au pus pe listele lor cei de la Partidul Democrat Liberal. Facem o paranteză, după cum ştiţi, la Caraş Severin baron portocaliu era până recent Sorin Frunzăverde, jupân al judeţului în calitatea sa de preşedinte al consiliului judeţean Caraş.
         Lăsaţi cu ochii în soare, portocalii deveniţi acum ARD, cu inima care de-abia le mai bate, au nominalizat-o pe listele de la Caraş Severin pe avocata Valeria Schelean, o doamnă care a filmat recent un videoclip electoral din care trebuie neaparat să vedeţi câteva secvenţe….Aşadar, aţi observat ceasul de la mâna doamnei Sechelean care trece lejer de 10 mii de euro, la fel şi ţinuta sa (cu siguranţă vă spun că doamna Sechelean nu se îmbracă de la aceeaşi casă de modă ca şi personajele din filmul ei de campanie!!!)
         Cu toate acestea, deşi este o femeie extrem de bogată, fiind soţia, sau mai exact mama copilului unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, doamna Sechelean a trecut şi ea prin momente tragic.  Gruia Stoica are o avere de circa 450 de milioane de euro şi este patronul unui grup de companii numite GRAMPET, nu am să vă plictisesc foarte mult cu ce se ocupă acest domn dar am să vă spun că firmele lui Stoica au preluat de facto mare parte din transportul feroviar de mărfuri al României- da, aţi auzit bine!
         Practic, România nu mai are transport feroviar profitabil, afacerea trecând în buzunarele acestui individ, motivul? Îl ştiţi şi voi… Statul român este corupt şi ticălos iar cei care trebuie să-l protejeze- poliţia, serviciile de informaţii şi Justiţia sunt corupte şi ticăloase… Aşadar, milionarul Gruia Stoica a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Valeria Sechelean, candidata ARD pentru o funcţie de deputat la Caraş Severin în urma căreia s-a născut o fetiţă.
         Insă, masculul nerecunoscător nu a dorit să se căsătorească cu tânăra de atunci Schelean…au urmat 8 ani de procese în instanţă, lungi şi dureroase, în care lui Gruia Stoica a cerut să-şi recunoască fetiţa şi implicit relaţia cu Schelean.
         Presa tabloidă a relatat că în final cei doi au ajuns să se împace “şi să împarta aceeasi casa si sa petreaca vacante de vis, precum o adevarata familie, incercand parca sa recupereze timpul in care au stat departe unul de celalalt. De cand s-au impacat, milionarul si tanara avocata sunt de nedespartit, afisandu-se la petrecerile cu staif si mergand in intreaga lume pentru a vizita locuri la care muritorii de rand nici nu viseaza.”
         Vedeţi că v-am promis o telenovelă… eu acum am o singură nedumerire: le urez celor doi, lui Gruia Stoica şi Valeriei Schelean o iubire de 1000 de ani, nu înţeleg însă de ce era necesar ca dl. Gruia să-i facă cadou doamnei sale o candidatură la parlamentare, în loc să-i facă pe plac cu o excursie în Martinica sau Seychelles..
         Cam aşa se întâmplă, dragii mei, de cele mai multe ori în politica românească, un domn potent nu se poate abţine şi îşi promovează soţia sau amanta în diverse funcţii… Cele mai fericite situaţii pentru poporul alegător sunt acelea când soţiile sau amantele sunt mai inteligente decât bărbaţii lor… să ne rugăm să fie aşa tot timpul!!!

BUCURESTI - ILFOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
Ciucă: Alegerile locale nu sunt despre doctrina de partid, sunt despre oameni
Președintele PNL a transmis liberalilor că trebuie să iasă să vor...
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!
România are peste 300 de morți la 10 miliarde de kilometri parcurși...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
 
 
 
SANATATE
 
Un medic spune cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare în această perioadă

» 02 Mai 2024 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Cele mai bune cereale pe care să le consumi la micul dejun

» 02 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Dâmbovicioara, comoara de pe culoarul Rucăr-Bran

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
A fost aprobat proiectul Secției de îngrijiri paliative din cadrul SJU Vaslui

» 30 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TELEORMAN
 
Fostul prefect al Teleormanului candidează pentru funcția de primar al Municipiului Alexandria

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0