Supă de pui cu spanac și parmesan
Ingrediente:
• 1 kg carne de pui (pulpe, pot fi È™i aripi)
• 2 morcovi
• 1 ceapă
• 1 păstârnac
• 3 ouă
• 2 căni spanac proaspăt sau 1 cană spanac congelat
• parmezan ras
• sare
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert în 1,5 litri apă (se mai adaugă pe parcurs dacă scade prea mult) împreună cu morcovii, păstârnacul È™i ceapa. Când carnea e fiartă, o scoateÈ›i È™i o puteÈ›i folosi pentru alt fel de mâncare. ScoateÈ›i È™i legumele È™i strecuraÈ›i supa.
Într-un bol bateÈ›i bine ouăle, până devin spumă È™i adăugaÈ›i-le peste supă amestecând bine. PuneÈ›i È™i frunzele de spanac bine spălate È™i mai fierbeÈ›i 10 minute. AdăugaÈ›i sare după gust È™i opriÈ›i focul. La servire presăraÈ›i mult parmezan ras.
Sursa foto: baby.unica.ro/