Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Turism
 
STIRI TURISM
Adaugat: 08 Iunie 2019

       În România există numeroase locuri impresionante, cu o puternică încărcătură energetică care merită vizitate atât pentru a ne reîncărca bateriile, cât și pentru a stimula partea spirituală. Specialiștii în domeniu au creat un clasament cu 5 locuri misterioase în România, potrivit tonica.ro.

 

1. Sfinxul, Munții Bucegi

       Munții Bucegi nu sunt recunoscuți doar pentru traseele montane impresionante, ci și pentru locurile misterioase. Sfinxul este un astfel de loc; are o încărcătură energertică impresionantă, iar potrivit cercetătorilor este cel mai puternic centru energetic informațional natural din lume. Munții Bucegi, considerați sacri de daci, conțin 3 trepte energetice pe care strămoșii noștri le-au considerat a fi trepte de inițiere. Primul loc de acest gen este Peștera Zalmoxis - considerat Zeul suprem al geto-dacilor. În 1986 peștera a primit denumirea de Peștera Ialomiței; se află în localitatea Moroeni, județul Dâmbovița. Al doilea loc este Platoul Babelor, acolo unde se află și Sfinxul, iar al treilea și cel mai înalt punct, este Vârful Omu.

 

Cascada 7 Izvoare, Valea Ialomiței

       Se regăsește între Lacul Bolboci și Scropoasa și a fost numită de daci Zona Nemuririi. În urma unor cercetări care au avut loc la fața locului s-a ajuns la concluzia că apa de aici nu are nicio bacterie, este cea mai pură apă din lume, fiind Apa Sfântă a dacilor despre care strămoșii noștri credeau că aveau puteri miraculoase de vindecare.

 

Templul Dorințelor, Brașov

       Se află în Sinca Veche, la poalele Munților Făgăraș, în județul Brașov și este considerat al treilea punct energetic important din România. Este cunoscut și sub alte denumiri: Templul Ursitelor, Mănăstirea săpată în piatră, Templul împlinirii rugăciunilor. Desenele sculptate în acest vechi lăcaș de cult impresionează turiștii de la prima vedere, iar fenomenele care s-au petrecut aici sunt inexplicabile. Se spune că dorințele puse în fața stelei cu șase colțuri, considerată a fi Steaua lui David - scrijelită pe perete alături de un chip ce seamănă foarte mult cu imaginea știută a lui Isus Hristos - se îndeplinesc.

 

Sarmizegetusa Regia, Munții Orăștiei

       Ruinele cetății fac parte din patrimoniul UNESCO și sunt considerate de specialiști un loc cu o putere energetică foarte mare. Energia emanată de pietrele vechi de mii se ani este resimțită de corpul uman prin căldură. Este un loc sacru ce a fost cândva un centru militar, politic și religios al statului dac.

 

Gura de Rai, Valea Ialomiței

       Cercetătorii spun despre această zonă că, datorită unei anomalii magnetice atipice, corpul uman nu doar că nu obosește, ci se și încarcă cu energie. Gura de Rai se întinde pe o porțiune de aproximativ un kilometru pătrat și se află în apropierea Peșterii Ialomița.

 

 

       Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa foto:  ://checkinromania.ro/muntenia/.  ://www.stirilekanald.ro/locul-mistic-din-romania-unde-se-spune-ca-toate-dorintele-se-implinesc-i-se-spune-templul-dorintelor-sau-templul-implinirii-rugaciunilor-16856486.  ://www.tonica.ro/top-5-locuri-misterioase-din-romania-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi/. ://blog.hotelguru.ro/exploreaza-cetatea-sarmizegetusa/. ://www.anidescoala.ro/divertisment/stiati-ca/romania/locuri-misterioase-din-romania-unice-lume/

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Video Games Museum se va deschide în București, de către Asociația...
 
Domeniul Regal Săvârșin a anunțat deschiderea oficială din acest ...
 
Ediția a XVII-a a Festivalului Clătitelor de la Prejmer are loc pe 6...
 
A început „răsfățul culinar într-un peisaj de primăvară”.
 
Evenimentul se va desfășura până pe 21 aprilie.
 
Pentru minivacanța de Paște și de 1 Mai, turiștii care ajung în C...
 
Curio Collection by Hilton se va deschide în această vară, la Timi...
 
Alternativă la orașele aglomerate de pe Valea Prahovei.
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0