Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Turism
 
STIRI TURISM
Adaugat: 19 August 2019

Comentarii 0 Comentarii

       Cei care iubesc bălăceala într-un loc unde se poate ajunge mai ușor decât la mare pot face acest lucru într-o zi de weekend la un parc acvatic. Aici vor avea parte de plajă, relaxare pe șezlong și distracție pe tobogane spectaculoase. Expertul tehnic Alin Constantinescu spune pentru turism.bzi.ro care sunt cele mai tari parcuri acvatice din România.

 

       Therme - este un concept de wellness aflat la 10 minute de Capitală și este destinat atât copiilor cât și adulților. Aici se regăsesc 10 piscine, șase saune uscate, 4 saune umede, 16 tobogane, toate într-o grădină botanică spectaculoasă. În zona destinată familiilor cu copii sunt tobogane pentru toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă cu nisip și palmieri și zeci de șezlonguri. De luni până joi intrarea este 33 de lei pentru copii, 39 de lei pentru seniori și studenți, 49 de lei pentru adulți pentru 3 ore. În weekend prețul este mai mare.

 

       Divertiland - 100.000 de metri pătrați de distracție. Divertiland Water Park se află lângă București și dispune de 22 de tobogane cu flux continuu de apă, piscină cu valuri, piscină de dimensiuni olimpice, două piscine pentru copii, Lazy River, plajă cu nisip, teren de volei și zonă de joacă pentru copii. Adulții vor plăti 65 de lei intrarea, copiii sub 10 ani intră gratuit.

 

       Paradisul Acvatic, atracția brașovenilor - un loc ideal unde poți îmbina muntele cu marea. Paradisul Acvatic se întinde pe o suprafață de 12.000 metri pătrați acoperiți și dispune de 6 piscine interioare, 2 piscine în aer liber cu 1.500 de șezlonguri, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurante și terase. Un adult plătește pentru 2 ore 35 de lei, pentru 3 ore 45 de lei; copiii cu înălțimea de până în 1,40 m plătesc 25 de lei pentru 3 ore.

 

       Nymphaea, cel mai mare parc acvatic din Transilvania - se află în Oradea și se întinde pe o suprafață pe 7 hectare. Dispune de 10 tobogane, 15 bazine de înot și relaxare (8 interioare și 7 exterioare), structuri de joacă speciale pentru copii, 6 saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport și restaurante. Este ca un fel de insulă tropicală ce oferă relaxare și aventură în același timp.

 

       Aqua Magic - unul dintre cele mai cunoscute parcuri acvatice din România. Aici se regăsesc piscine pentru bebeluși, piscine de relaxare și Lazy River, tobogane `Kamikaze` care oferă un maxim de adrenalină, toate chiar pe litoral. Un bilet pentru adulți costă 70 de lei, iar pentru copii 35 de lei.

 

       Aquastar - se regăsește la 5 kilometri de centrul municipiului Satu Mare și conține piscine cu apă termală, tobogane pentru toate vârstele, saune (finlandeze, cu infraroșu sau saline), săli de sport, totul pe o suprafață de 3,5 hectare. Biletul de intrare pentru adulți costă 35 de lei, iar pentru copii 16 lei, sauna și șezlongul se plătesc separat.

 

 

       Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa foto: ://ideipentruvacanta.ro/raiuri-acvatice-din-romania/


Operator:   
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Micul orășel Breaza din Prahova ascunde câteva lucruri interesante ...
 
Pe data de 29 august, la Galați, debutează Street Food Festival în ...
 
Un obiectiv turistic din Maramureș mai puțin cunoscut, dar de o frum...
 
Ce legendă se află în spatele uneia dintre cele mai vechi vestigii ...
 
Turiștii pot admira o piesă extraordinară, scufundată la zece metr...
 
Atracții și obiective turistice din județul Mureș.
 
Printre puținele locuri ale Dunării nealterate de om.
 
Cetățile Ponorului sau Everestul speologiei românești.
 
 
 
 
ATRACTII TURISTICE
 
Mausoleul Eroilor de la Mărășești
VRANCEA
» 23 Septembrie 2019 | Comentarii 0
 
ATRACTII TURISTICE
 
Palatul Baroc din Oradea - unul dintre cele mai valoroase edificii în stil baroc de pe teritoriul României
BIHOR
» 22 Septembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Care sunt cele mai ieftine destinații de toamnă din România în acest an

» 21 Septembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
AeroNautic Show 2019 va avea loc sâmbătă

» 20 Septembrie 2019 | Comentarii 0
 
EVENIMENTE
 
„Moștenitorii României muzicale”
BUCURESTI - ILFOV
» 19 Septembrie 2019 | Comentarii 0