Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Turism
 
ATRACTII TURISTICE
Adaugat: 10 Februarie 2019

      Castelul de lut „Valea Zânelor” este un proiect privat care își are începuturile în martie 2014 și are la bază conceptul „casa naturală de poveste”. „Valea Zânelor” cuprinde unitatea de cazare, castelul de lut în regim hotelier, un restaurant, un magazin de souvenir-uri, locuri de joacă pentru copii și numeroase activități de poveste.

 

      Se află în Valea Porumbacului, la poalele Munților Făgăraș și este construit exclusiv din materiale naturale. Fiecare cameră sau apartament beneficiază de intrare individuală iar turiștii se bucură de priveliștea extraordinară către râul Porumbacu și Munții Făgăraș.

 

      Finisajul exterior natural a fiecărei camere generează o formă și un design unic, modelat de forme organice din cob, cu un acoperiș inspirat din culmile munților care păstrează specificul locului și introduc perfect castelul în peisajul feeric din zonă. Toate materialele folosite sunt naturale, non-toxice. 

 

      Proprietarii spun că s-au inspirat din povestea „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și își așteaptă oaspeții care se vor bucura de călărie, mountain bike, de preparate culinare rupte din povești și tot felul de activități într-un perisaj de vis ce se întinde pe o suprafață de 7.600 metri pătrați, la doar 35 de kilometri de Sibiu.

 

      Turiștii din întreaga lume vin în Transilvania pentru a vedea cu ochii lor castelul de poveste. Valea Zânelor este locul în care, timp de câteva ore, se repiră cel mai curat aer într-o lume de basm.

 

      Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa fotos: ://www.youtube.com/watch?v=gqFSnvgAQBc. ://turismistoric.ro/castelul-de-lut-destinatie-de-basm/. ://www.ziare.com/bucuresti/stiri-actualitate/castelul-de-lut-al-zanelor-de-la-porumbacu-de-sus-6102104. ://www.turnulsfatului.ro/2016/02/23/galerie-foto-castelul-de-lut-de-la-porumbacu-la-vara-deschidem-un-restaurant/

SIBIU
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0