Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 27 Mai 2013    Actualizat: 20 Iulie 2013

Sluga lui Nichita, executata de banci si camatari, aflata in divort, vrea la Primaria Tomesti

 

         Discutam pe probe, avem dovezi pentru afirmatiile pe care le facem • Cristina Petronale Albisteanu, candidatul lui Nichita la Primaria Tomesti, este executata de banci pentru datorii neplatite de sute de mii de euro si este in plin proces de divort desi se lauda ca este preoteasa • Nichita i-a promis ca daca va castiga Primaria Tomesti o va ajuta sa-si plateasca datoriile iar Albisteanu si-a dat cuvantul ca ii va aproba primarului lui Nichita readucerea gropii de gunoi la Tomesti, infiintarea padocului pentru mii de cani si repunerea in functie a batalelor RAJAC • Dosarul de divort al Cristinei Albisteanu a fost inregistrat in anul 2011 si are numarul 8119/245

         Tomesteni nu v-ati dat seama care este strategia in spatele candidaturii din partea PSD Iasi  a Cristinei Albisteanu pentru fotoliul de primar al comunei? Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, actual primar al Iasului, vrea sa-si puna un om la Primaria Tomesti pentru a face ce doreste dupa aceea din comuna voastra. Daca aceasta Cristina Albisteanu va ajunge vreodata primar la Tomesti, Nichita va face aici in comuna ce nu a reusit pana acum deoarece conducerea primariei si tomestemii s-au opus, adica va infiinta padocul pentru mii de caini il va extinde pana in apropierea cartierul de blocuri si va readuce groapa de gunoi la Tomesti. Si pentru a realiza aceste lucruri Nichita a desemnat una dintre slugile sale drept candidat la Primaria Tomesti, o persoana usor de controlat si de santajat. Astfel, prezentam in acest ziar documente care arata ca aceasta Cristina Albisteanu este executata silit de catre banci la care are datorii de peste 100.000 euro si de asociatia de locatari de la blocul 964 din cartierul CUG deoarece nu si-a mai platit de ani de zile intretinerea pentru apartamentul in care locuieste. Prin urmare Nichita a vazut ca aceasta Cristina Albisteanu este atat de disperata sa ajunga primar la Tomesti pentru a-si putea plati datoriile mai usor catre banci si camatari. Nichita a fost de acord cu aceasta candidatura a lui Albisteanu, a propus-o din partea PSD a adus-o de la Iasi sa candideze la Tomesti desi PSD avea organizatie in comuna. A dat afara toata organizatia PSD Tomesti a propus-o pe Albisteanu sa-si faca la Tomesti o echipa care sa poata fi usor de controlat.  

         De altfel si pe afisele electorale Cristina Albisteanu este fotografiata cu mainile intinse sugerand ca are nevoie disperata de bani. "Vin sa iau cat mai mult", pare sa fie mesajul transmis prin intermediul afiselor electorale de Cristina Albisteanu. Vazand cat este de disperata sa ajunga primar aceasta Albisteanu, Nichita a desemnat-o candidat si astfel si el isi atinge scopul de a face ce vrea la Tomesti si toata lumea este multumita. 

         Albisteanu vrea sa aduca din nou groapa de gunoi la Tomesti

         Societatea de salubritate a Primariei Iasi are cheltuieli mari cu transportul deseurilor pana la Tutora si de aceea vrea sa aduca din nou groapa de gunoi de la Tomesti. In plus, Nichita vrea sa pastreze la Tomesti "batale" RAJAC ( in prezent SC Apa Vital SA) aflate chiar in spatele scolii D.D. Patrascanu astfel incat tomestenii sa aiba permanent miros de dejectii si de gunoaie. In plus, Consiliul Local Iasi a aprobat recent o hotarare de extindere a padocului de caini de la Tomesti. Pana acum Nichita nu a reusit sa faca aceste lucruri deoarece impreuna cu tomestenii, primarul Stefan Timofte s-a opus. Daca Nichita ar reusi sa-si puna sluga fidela si disperata la Primaria Tomesti nu ar mai avea nici o piedica in a-si realiza "proiectele" pe care le are pentru aceasta zona adica sa transforme comuna intr-o imensa groapa de gunoi si un mare padoc de caini vagabonzi. 

         Nichita si Albisteanu vor sa infiinteze padocul de caini de la Tomesti 

         Faptul ca Nichita si omul sau de la Tomesti vor sa extinda padocul de caini a fost anuntat pe data de 22 mai anul acesta de purtatorul de cuvant al Primariei Iasi, Sebastian Buraga.

         "Au fost finalizate primele patru hale din cele zece. Dorim sa le punem în functiune în cel mai scurt timp posibil. Echipele de specialitate lucreaza in continuare la padocul de la Tomesti. Vrem sa le dam cât mai repede în folosinta, pentru ca problema câinilor comunitari este una care reprezinta o prioritate pentru orice municipalitate din România. Capacitatea halelor este de câte 100 de locuri. Pâna la sfârsitul anului, speram sa dam în folosinta cât mai multe hale si sa extindem padocul", a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvânt al Primariei Iasi. 

         Cu aceiasi ocazie Sebastian Buraga a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi dusi in acest padoc peste 400 de caini comunitari din judetul Iasi. Dupa ce se finalizeaza lucrarile de extindere a padocului padocului Nichita vrea sa aduca la Tomesti toti cainii din Iasi.
         Deja oamenii din cartierul de blocuri din Tomesti au vazut cum masinile Primariei Iasi vin noapte incarcate cu caini si le da drumul pe strazi. Cainii sunt lasati chiar la intrarea in comuna nu departe de padoc.

         Femeia este in plin proces de divort 

         Desi le spune ca este de o moralitate ireprosabila fiind sotie de preot, Cristina Albisteanu este de fapt in plin proces de divort. Acest lucru poate sa-l verifice toata lumea care intra pe site-ul Judecatoriei Iasi la sectiunea numita "dosare". O simpla operatie de "cautare" cu numele Cristina Albisteanu scoata la iveala toate problemele pe care aceasta femeie le are cu bancile, cu asociatia de locatari care vrea s-o dea afara din apartamentul din Iasi in care locuieste deoarece nu si-a platit intretinerea de ani de zile precum si problemele grave familiale. Astfel, Cristina Albisteanu nu le spune tomestenilor ca este de fapt in plin proces de divort de sotul sau Constantin Albisteanu. Dosarul de divort al Cristinei Albisteanu a fost inregistrat in anul 2011 si are numarul 8119/245. Cererea de divort a Cristinei Albisteanu a fost inregistrata la data de 14.03.2011. Deja a inceput judecarea acestui proces de divort. Primul termen de judecata a avut loc pe data de 28.03.2011. Dupa aceea instanta a dat mai multe termene de judecata pe 16.05.2011, 20.06.2011, 10.10.2011, 21.05.2012. Pe data de 20.06.2011 instanta a dat un termen de impacare. Insa Cristina Petronela Albisteanu a refuzat sa se impace cu sotul sau desi are impreuna cu acesta doi copii, doi baieti. In ultima perioada instanta a dat mai multe termene de amanare deoarece Cristina Petronela Albisteanu nu se prezinta in fata judecatorilor fiind ocupata cu campania electorala.   

         Datoare la banci si la camatari

         Publicam copii ale documentelor care arata ca Cristina Petronala Albisteanu este datoare vanduta la banci. De asemenea bancile au inceput deja executarea silita atat impotriva ei cat si a societatilor comerciale pe care le are. Una din societatile comerciale pe care le are Albisteanu se numeste SC Casuta din Povesti SRL. In data de 27 martie 2007, Cristina Albisteanu si sotul sau au garantat cu apartamentul in care locuieste aflat la adresa soseaua Nicolina nr.41, bloc 966 A, scara A, etaj 2 apartament 11 pentru a lua de la Volksbank Romania SA un credit de 113.000 de franci elvetieni. Avand in vedere ca intre timp francul elvetian  a crescut foarte mult, un calcul matematic simplu arata ca aceasta are de platit bancii cu tot cu dobanzi peste 100.000 euro. Publicam contractul care arata ca Albisteanu si sotul sau au luat acest credit. Albisteanu a intarizat cu plata ratelor la acest credit. La un moment dat a luat si bani de la camatari sa mai acopere din ratele pentru acest credit. Dar a ramas datoare si la camatari. Deja Nichita i-a dat o mare suma de bani pentru campania electorala urmand ca restul sa-i dea dupa alegeri. Faptul ca Albisteanu nu si-a platit nici ratele la banci se poate verifica chiar pe pagina de internet Ministerului Justitiei care actualizeaza permanent lista cu creditorii si debitorii bancilor. 

         De asemenea o alta banca si anume Patria Credit a inceput executarea silita impotriva societatii comerciale administrata de Albisteanu si anume SC Casuta din Povesti SRL. Cererea de executare silita a fost judecata de Judecatoria Iasi in dosarul care are numarul 35.207/245. Sentinta prin care judecatorii au dispus executarea silita a societatii comerciale administrata de Albisteanu a fost data la data de 14.12.2010 banca avand de recuperat aproape 2 miliarde lei vechi. 

         Nu si-a platit intretinerea. Va fi data afara din apartament de asociatia de locatari

         Cristina Albisteanu nu este in stare nici macar sa-si plateasca intretinerea la apartamentul in care locuieste de pe soseaua Nicolina nr.41, bloc 966 A, scara A, etaj 2 apartament 11. Publicam o fotografie dupa ultima lista de plata la intretinere afisata de asociatia de proprietari in care se arata ca si astazi Cristina Albisteanu si sotul sau au datorii de 50 milioane lei vechi la intretinere. Din aceste motive asociatia de locatari a dat-o in judecata pe Cristina Albisteanu. Procesul prin care Asociatia de Proprietari a dat-o in judecata pe Cristina Albisteanu a fost judecat la sfarsitul anului trecut. Dosarul are numarul de inregistrare nr.28.011/245. Si desi a fost data in judecata iar asociatia de proprietari a castigat procesul Cristina Albisteanu nu s-a sinchisit sa-si plateasca intretinerea. "Desi am instiintat paratii de cuantumul cheltuielilor de intretinere ce le reveneau, i-am somat sa plateasca suma datorata acestia au refuzat neintelegand sa-si plateasca obligatiile banesti ce trebuie achitate la termen. Din aceasta cauza Asociatia nu poate achita la termen facturile pentru utilitati catre furnizorii nostri motiv pentru care sunt calculate penalitati de intariziere", se arata in plangerea depusa la Judecatoria Iasi de catre Asociatia de Proprietari.

         In plangerea Asociatiei se mai arata ca la acea vreme familia Albisteanu avea datorii la intretinere de circa 30 milioane lei vechi. De atunci si pana acum nu au platit si dupa cum s-a mai precizat datoriile au ajuns la 50 de milioane lei vechi. "Admite cererea de investire cu formula executorie formulata de Asociatia de Proprietari Nicolina bloc 964 B. Dispune investirea cu formula executorie a sentintei civile nr.3122/11.02.2011 pronuntata de Judecatoria Iasi", se arata in sentinta judecatorilor data impotriva Cristinei Albisteanu si a sotului sau.

         Nu locuieste in Tomesti

         Documentele mentionate mai sus dovedesc faptul ca Albisteanu Cristina Petronela nu locuieste in Tomesti. Dupa cum s-a mai spus aceasta locuieste de ani de zile in municipiul Iasi, cartierul Nicolina-CUG la blocul 966 A. Legea prevede ca pentru a candida a o functie de primar sau de consilier local al unei comune, oras sau municipiul orice persoana trebuie sa aiba domiciliul pe raza unitatii administrativ teritoriale pe care ravneste sa o conduca. Adica pentru a candida la Tomesti, Cristina Albisteanu trebuia sa aiba domiciliul in comuna. Aceasta si-a schimbat buletinul, si-a facut mutatie la adresa parintilor sai din Tomesti pe data de 6.04.2012 adica cu putin timp inainte de depunerea candidaturilor. A putut sa faca acest lucru atat de repede numai cu ajutorul lui Gheorghe Nichita care are in subordine Directia Locala de Evidenta a Persoanei. Sa nu uitam ca recent un numar de 100 de tomesteni s-au vazut in situatia de a schimba buletinele din cauza lui Gheorghe Nichita care a vrut sa prea abuziv controlul asupra cartierului de blocuri din Tomesti. Primaria Iasi revendica o parte din cartierul de blocuri din Tomesti fara sa aiba prea multe argumente juridice. Asta deoarece mai multe hotarari de guvern emise in ultimii ani atesta faptul ca intreg cartierul de blocuri se afla in domeniul public al Consiliului Local Tomesti. Anul trecut Consiliul Local Iasi a aprobat denumiri de strazi pentru niste artere de circulatie care se afla in cartierul de blocuri din Tomesti.  In baza acestei hotarari a Consiliului Local, Pimaria Iasi a eliberat buletine cetatenilor din Tomesti cu adrese de domiciliu in municipiu. Intre timp hotararea prin care s-au dat aceste denumiri de strazi a fost anulata de instanta, adica strazile au disparut dar adresele de pe buletine au ramas. Recent s-a ajuns la concluzia ca acesti cetateni nu pot fi redistribuiti catre sectiile  amenajate pentru alegerile locale din iunie pentru a-si exercita dreptul de vot si de aceea fostul prefect Dragomir Tomeseschi a decis ca buletinele acestora sa fie schimbate.

IASI
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
Ciucă: Alegerile locale nu sunt despre doctrina de partid, sunt despre oameni
Președintele PNL a transmis liberalilor că trebuie să iasă să vor...
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!
România are peste 300 de morți la 10 miliarde de kilometri parcurși...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților
Un proiect de lege inițiat de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a fost ...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat
Ministerul Finanțelor va pune la dispoziția românilor din străină...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Pe ce să te axezi când realizezi machiajul de Paște ca să îți pui în evidență calitățile

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Plimbări cu barca, gratuite, pe lacul din Parcul Drumul Taberei, de Paște

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Restricții în trafic, în Noaptea de Înviere, la Galați

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL MARAMURES
 
Primăria Cavnic oferă gratuit un teren tinerilor care vor să își deschidă un service auto

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0