Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
CONSILIERI JUDETENI
Adaugat: 24 Iunie 2013    Actualizat: 18 Iulie 2013

Oltean îl ironizează pe Radu Moldovan, care nu are nicio realizare într-un an de mandat

 

         Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, l-a criticat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan. Oltean s-a folosit de o declaraţie a lui Radu Moldovan, care spunea că dacă într-un an de zile nu face nimic la conducerea judeţului, pleacă acasă.
         "Nu suntem în prezenţa niciunei realizări, cât de mărunte, care să poarte amprenta lui Radu Moldovan dar îl vedem pe Radu Moldovan plimbându-se cu JEEP-ul pe care îl critica. Cât de mult îl critica pe Liviu Rusu că se plimbă cu JEEP-ul. Astăzi, cu acelaşi JEEP se plimbă Radu Moldovan de la un parc de vânătoare la altul, de la o manifestare culturală la alta, de la tăiatul panglicii la o biserică, la tăiatul unei panglici la un cămin cultural, toate investiţii realizate pe vremea fostei guvernări", a declarat Ioan Oltean.
         "Am să vă citesc ce spunea Radu Moldovan în urmă cu un an, când era în opoziţie. Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Radu Moldovan a declarat că nu vrea să ajungă la şefia Consiliului Judeţean pentru a se plimba cu JEEP-ul şi pentru a fi numit domn` preşedinte. El spunea că, mă rog, Consiliul Judeţean, în calitate de catalizator, poate fi pus în valoare prin cineva care doreşte să se implice în astfel de lucruri. Judeţul nostru are resurse, se pot crea locuri de muncă, poţi atrage investitori şi aici Radu a avut dreptate. Dar e nevoie de cineva care să discute cu primarii, să asocieze primăriile, să îi scoată pe investitori din hăţişurile birocratice. Eu sunt acela, eu mă angajez la acest lucru, spunea Radu Moldovan. E adevărat că de un an de zile toţi investitorii din hăţişuri au ieşit şi au plecat. Primăriile e vai de mama lor, asocierea primăriilor e doar un vis plăcut iar drumurile judeţene sunt ca după război. Vă recomand să mergeţi pe drumul Ilva Mică - Lunca Ilvei şi o să vedeţi cum arăta un drum după ce au plecat ruşii de pe meleagurile acestea. 
         Niciodată, din 1990 încoace, drumul acesta  nu a arătat mai rău ca acuma. Ei spun că nu sunt bani, dar sunt bani să cumpere JEEP-uri, pentru asta se găsesc bani. Iată ce înseamnă să fii la putere şi în opoziţie, cum se schimbă optica. E adevărat că pe drumurile din judeţul Bistriţa-Năsăud nu te poţi plimba cu Logan-ul, e greu, te scutură, cu un JEEP e altceva", a declarat Ioan Oltean. 
         "Îi reamintesc domnului preşedinte şi următorul lucru, că e un an. Dacă într-un an de zile nu sunt în stare să fac ceva, mă duc acasă, chiar dacă m-au ales oamenii, spunea Radu Moldovan. Peste două săptămâni e anul, ţine-te de cuvânt, domnule preşedinte. Dacă într-un an de zile nu sunt în stare să fac ceva, mă duc acasă - am citat exact din clasicul în viaţă, Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean. Am învăţat într-un an de zile cum nu trebuie să fac, spunea Răducu. Să nu permiţi nicio iniţiativă a unui consilier din opoziţie nu e adminisibil (n.r - declara Moldovan). Aşa e, dar acum e admisibil", a mai spus Oltean.
         "Toate aceste lucruri care nu erau admisibile pe vremea când conducea judeţul Liviu Rusu şi când era judeţul un întreg şantier nu erau admisibile. Astăzi, când pustiul Saharei s-a abătut peste investiţiile în judeţul acesta amărât, e posibil tot. Şi să cumperi JEEP-uri şi să nu dai bani la primari şi să vânezi şi să nu vânezi şi să te scalzi şi să nu te scalzi. Toate acestea sunt posibile. Eu îi amintesc lui Răducu doar că peste două săptămâni este exact un an de zile de când a preluat preşedinţia Consiliului Judeţean şi îl rog să facă un inventar şi să pună în aplicare ceea ce a spus cu propria lui guriţă, dacă crede că are demnitatea necesară ca să respectă cuvântul dat", a încheiat preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud.

 

Sursa foto: facebook.com

BISTRITA-NASAUD
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică
Ministerul Agriculturii a anunțat că normele metodologice ale Legii ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră
Secretarul general adjunct al NATO crede că Rusia se va băga în ale...
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Boloș: Guvernul trebuie să facă eforturi pentru a asigura un echilibru între deficit și realizarea investițiilor

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Obiceiuri care distrug metabolismul fără să știi

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Intrare gratuită la UNTOLD și Neversea pentru cei care donează sânge

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TIMIS
 
Primăria Timișoara a prelungit termenul de selecție pentru bugetarea participativă

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL OLT
 
Încep acțiunile de dezinsecție în localitatea Balș

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0