Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 14 August 2013

Mazăre a intrat în gura Lupilor! Suporterii Petrolului Ploiești au readus în prim-plan dosarele “uitate” ale primarului Constanței

     Primarul Constanței, Radu Mazăre, a stârnit furia opiniei publice, în general, dar mai ales pe cea a susținătorilor echipei ploieștene, după ce și-a pus “gorilele” să-l bată pe fotbalistul Hamza Younes, din cauză că i-ar fi stat în cale în timp ce practica sporturi nautice, la Mamaia. Oamenii lui Mazăre l-au bătut crunt pe jucător, care se plânge că din cauza loviturilor primite nu mai vede cu un ochi.
     Pentru suporterii Lupilor-galbeni, dar și pentru mulți alți români, acest gest al edilului Constanței, care pare a fi de neatins, a fost mult prea mult. Fanii petroliștilor nu au stat cu mâna în sân și le-au transmis celor aflați la Putere că ar avea câte ceva de anchetat în cazul edilului Constanței. Aceștia au redactat o scrisoare deschisă, în care menționează toate dosarele “uitate” de către anchetatori. Redăm, mai jos, textul integral:

SCRISOARE DESCHISĂ

     Către clasa politică din România şi cei care îl protejează pe numitul Mazăre Radu Ştefan, născut la data de 5 iulie 1968 în municipiul Bucureşti, aflat temporar în funcţia de primar al Municipiului Constanţa. De 23 de ani ne-aţi luat totul. Pământul, pe care l-aţi vândut pe nimic. Fabricile, pe care le-aţi ruinat şi vândut bucată cu bucată. Educaţia, sănătatea, totul. Ne-aţi luat aerul, prin tăierea pădurilor. Nu ne veţi lua şi fotbalul. Nu o să vă lăsăm. În data de 12.08.2003, numitul Mazăre Radu Ştefan a incitat persoane care îi servesc pentru pază şi protecţie în calitate de Voievod al Constanţei împotriva unei persoane, fotbalist la clubul FC Petrolul Ploieşti, motivaţia fiind că a încălcat teritoriul protejat prin drept divin în care are dreptul a practica sporturi nautice exclusiv Măria Sa Primarul Constanţei. Dacă numitul Constantinescu Nicuşor Daniel, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa îşi permite să refuze de mai mulţi ani controlul Curţii de Conturi a României, noi, suporterii Petrolului, nu suntem Curtea de Conturi şi nu vom ceda. Solicităm o anchetă corectă a acestui caz.

Acţiunile noastre în perioada următoare:

1) Vom avea reprezentanţi la fiecare termen de judecată în Dosarul nr.6536/2/2008, înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a penală în data de 28.10.2008 şi judecat în fond de aprope 5 ani, în care numitul Mazăre Radu Ştefan a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie, una din acuzaţii fiind că a împroprietărit cu teren pe litoral un controversat om de fotbal în calitate de moştenitor al familiei Movileştilor.
2) Vom monitoriza toate cheltuielile Primăriei Municipiului Constanţa, solicitând informaţiile prevăzute de Legea nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările ulterioare şi vom proceda la întocmirea de plângeri penale pentru orice încercare de fraudare a banului public.
3) Vom asigura asistenţă juridică cu cei mai prestigioşi avocaţi din ţară fotbalistului nostru şi vom comunica permanent stadiul cercetărilor Comisiei Europene, prin Comisarul european pentru justiţie, doamna Viviane Reding.
4) Nu vom tolera încercările de muşamalizare şi ne vom asigura că la nevoie se va face plângere în faţa judecătorului împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată.
5) Vom solicita audienţe şi vom prezenta cazul ambasadorilor Olandei şi Marii Britanii în România. În acest scop, vom contacta asociaţiile de suporteri din ţările respective.
6) Vom solicita audienţe periodice la procurorul general al României, pentru a comunica solicitările noastre, în conformitate cu prevederile legale.
7) Vom organiza acţiuni publice de protest, autorizate conform prevederilor legale.
8) Vom picheta sediile autorităţilor publice responsabile de rezolvarea cazului, respectând prevederile legale.

Liga Suporterilor “Constantin Tabarcea” Liga Suporterilor “Lupii Galbeni” Asociaţia “Nodul Petrolist”

      Avand in vedere:
  - prevederile art. 56 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare;
  - adresa Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia nr.400/P/2013, inregistrata la Institutia Prefectului judetul Prahova la nr.11604/12.08.2013;
     In temeiul prevederilor art.26 din Legea nr. 340/2004 (r1) privind prefectul si institutia prefectului, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Hotararii Guvernului nr.438/2012;
     Prefectul judeţului Prahova a emis astazi ordinul privind constatarea suspendarii, de drept, a mandatului de consilier local al domnului Cosma Gabriel, membru in Consiliul Local al orasului Azuga, judetul Prahova
     Suspendarea mandatului de consilier local al D-lui.Cosma Gabriel dureaza pana la incetarea masurii arestarii preventive.

Sursă foto: http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201103/w728/radu_mazare__81233700.jpg
 
Autor: Ana-Maria Gheorghe

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească
Ministrul Mediului a anunțat că de la 1 ianuarie 2025, va intra în ...
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor
Ministrul Educației susține că școlile și liceele din țara noast...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
 
 
 
SANATATE
 
Un medic spune cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare în această perioadă

» 02 Mai 2024 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Cele mai bune cereale pe care să le consumi la micul dejun

» 02 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Dâmbovicioara, comoara de pe culoarul Rucăr-Bran

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
A fost aprobat proiectul Secției de îngrijiri paliative din cadrul SJU Vaslui

» 30 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TELEORMAN
 
Fostul prefect al Teleormanului candidează pentru funcția de primar al Municipiului Alexandria

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0