Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Septembrie 2013

maricaCiprian Marica a fost unul dintre cei mai periculosi oameni ai Romaniei in meciul cu Ungaria si cel care a reusit primul gol al meciului, incheiat cu victoria nationalei lui Piturca cu 3-0. Atacantul roman este un om de baza al selectionerului, cu toate ca el nu are inca o echipa de club.

Fostul jucator al lui Shalke a auntat ca dupa meciul cu Turcia va anunta si ce decizie a luat in privinta viitorului sau.

Primordiale au fost aceste doua meciuri, m-am gandit numai la ele. Deocamdata, nu ma pot gandi mai departe de meciul cu Turcia, care e cel putin la fel de important ca cel cu Ungaria. Imi e greu sa stau sa discut despre fiecare zvon sau fiecare echipa care a aparut in presa, legat de un transfer al meu. Veti vedea, poate chiar dupa acest meci, ce decizie voi lua. Acum, ma gandesc doar la meciul cu Turcia si de toate celelalte ma voi ocupa dupa aceea“, a spus Marica la conferinta de presa.

Atcanatul a mai spus ca Piturca le-a prezentat deja adversarul din meciul de marti si au deja cateva trasee de joc conturate.

Euforia meciului cu Ungaria a trecut. Suntem concentrati, domnul Victor Piturca ne-a prezentat adversarul, ne-a facut cateva trase de joc pe care vrea sa le respectam. Si-a facut o idee despre meciul de maine seara. Domnul Piturca decide care e tactica si daca ma voi incadra in ea. Importat e sa ne facem jocul nostru, sa nu intram in al lor si foarte important va fi sa nu primim gol“, a mai spus Marica.

Internationalaul roman face un apel catre fani sa vina la stadion si sa sustina echipa, la fel ca in meciul cu Ungaria. El a gasit totusi si o scuza pentru oameni daca nu vor umple tribunele Arenei Nationale.

Cu Ungaria am simtit omul in plus, care a fost publicul. Ne dorim din suflet sa fie din nou alaturi de noi, pentru ca avem nevoie sa ii simtim aproape. Noi ne vom da sufletul si vom face tot ce ne sta in putinta. Indiferent ca ne vor urmari din tribuna sau din fata televizorului, vom lupta pentru ei. Probabil ca e greu si pentru fani sa cumpere doua bilete intr-un timp asa de scurt, stim ca implica o cheltuiala“, a adaugat Ciprian Marica.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0