Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Septembrie 2013

jandarmerie-arena-nationalaPeste 900 de jandarmi vor fi mobilizati, marti, pentru a asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor sosi pe Arena Nationala la meciul Romania – Turcia din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Portile stadionului vor fi deschise incepand cu ora 18:00, accesul pe arena fiind permis doar pe baza de bilete si invitatia. Pentru a se evita aglomeratia in jurul punctelor de patrundere in incinta Arenei Nationale, reprezentantii jandarmeriei recomanda suporterilor sa-si ia locul in tribune incepand cu o ora inainte de primul fluier al meciului.

Va prezentam mai joc comunicatul Jandarmeriei Bucuresti:

“Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale Romaniei si Turciei, partida care se va disputa marti, 10 septembrie a.c., pe stadionul „Arena Nationala” din Capitala, incepand cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 doar pe baza de bilete si invitatii, iar pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Jandarmeria Capitalei solicita atat suporterilor, cat si cetatenilor capitalei, sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare in conditii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente”.

Cat priveste accesul pe stadion, brigada rutiera a anuntat masurile ce vor fi luate pentru fluidizarea traficului in proximitatea Arenei Nationale, in orele de dinaintea si dupa desfasurarea partidei Romania-Turcia.

“In seara zilei de marti, 10 septembrie 2013,va avea loc meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Turciei, pe Stadionul National Arena.
in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii si fluidizarii traficului pe arterele din jurul stadionului.
Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe:
• Str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.
• Str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.
• Str. Pierre de Coubertin, intre sos. Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Accesul auto in incinta Stadionului National Arena se va face prin intrarile dinspre bd. Basarabia si str. Maior Coravu”.

sursa foto: replicaonline.ro




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0