Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Septembrie 2013

vargaScandalul iscat, in iarna, la Sportul Studentesc arde in continuare mocnit, spre disperarea jucatorilor blocati la clubul din Regie, desi echipa nu s-a prezentat in primul meci programat al noului sezon de liga a doua. Dacian Varga, omul care a rupt tacerea asupra atitudinii despotice a patronului Vasile Siman fata de jucatorii sai, umiliti si neplatiti de luni de zile.

Dacian Varga a depus memoriu impotriva lui Vasile Siman inca din primavara anului trecut, iar Comisia de Solutionare a Litigilor i-a dat castig de cauza jucatorului. Recursul inainta de patronul gruparii a amanat insa definitivarea situatiei pana in acest moment, iar mijlocasul atrage atentia Federatiei ca fotbalistii au cariere scurte si nu-si permit sa piarda timpul prin tribunale.

“Nu stiu ce se intampla, sincer. Am citit in ziar ca nu s-au programat pentru primul meci de Liga 2, mai multe nu stiu, nu sunt la curent. Eu sunt la FRF, la recurs, ma judec si sper ca, in cel mult doua saptamani, sa termin. A fost primul termen deja.

Chiar am spus la prima comisie sa se gandeasca un pic la fotbalisti, ca nu pot juca fotbal pana la 50 de ani si sa stea la judecata un an de zile, cum i s-a intamplat unui coleg de-ai mei.

Am recurs in fiecare saptamana. Joia trecuta am avut prima infatisare. S-a amanat pentru ca asa a vrut domnul Siman, ca asta e interesul lui, iar joia aceasta voi avea inca o infatisare. El a ajuns in situatia in care vrea sa-si bata joc de noi, a si spus ca vrea sa ma distruga. Nu stiu in ce stadiu sunt colegii mei, pentru ca fiecare ne judecam separat”, a declarat Dacian Varga in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Executii in direct”.

Dat ca viitor jucator al lui Kuban Krasnodar, mijlocasul Dacian Varga infirma zvonurile treceri sale in tabara rusilor antrenati de Dorinel Munteanu. Desi nu s-a mai antrenat cu Sportul din iarna, mijlocasul ce s-a priceput mai bine ca sa ramana in forma.

“M-au cautat mai multe echipe, dar, pana nu-mi va permite situatia de la Sportul, nu am ce sa fac. Eu sper sa se rezolve cat mai repede, sa se schimbe regulamentul ca un jucator sa nu mai stea cu lunile pe la comisi. Un jucator trebuie sa joace.

Nu am putut sa stau acasa si sa nu ma antrenez, pentru ca sunt profesionist. Zi de zi am antrenamente, am un preparator fizic cu care fac pregatiri zilnice si care il platesc eu, bineinteles. Eu nu m-am mai antrenat cu Sportul din ianuarie. Ce sa mai fie deschis acolo, stadionul s-a inchis”, a punctat mijlocasul.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0