Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
GIMNASTICA
Adaugat: 12 Iunie 2013    Actualizat: 12 Iunie 2013
Roxana IzbaÈ™a: «Sandra adoră să se răsfeÅ£e la coafor» 
 
     Pentru că oricărei femeie îi place să fie cochetă, Sandra Raluca IzbaÅŸa (22 de ani) nu putea face excepÅ£ie de la regulă. A confirmat-o pentru Libertatea Roxana, mama gimnastei medaliate cu aur la sărituri ÅŸi cu bronz în concursul pe echipe de la Olimpiada londoneză.
     Libertatea: CredeaÅ£i că Sandra va obÅ£ine a doua medalie de aur la o ediÅ£ie a Jocurilor Olimpice? 
     Roxana IzbaÅŸa: Ne gândeam la ea, ne-o doream ÅŸi ÅŸtiam că toată munca ei depusă până la Londra avea ca scop final obÅ£inerea unei noi medalii de aur. Pentru îndeplinirea acestui lucru am făcut echipă toÅ£i trei - Sandra, eu ÅŸi soÅ£ul meu -, dar ÅŸi cei din jurul nostru, care ne-au susÅ£inut.
     Care au fost competiÅ£iile Sandrei care v-au rămas cel mai aproape de suflet? 
     Fiecare competiÅ£ie internaÅ£ională a fost importantă. Nu pot spune acum că una anume a fost specială pentru noi, ca părinÅ£i. Respectivele întreceri au propriile lor particularităţi. AÅŸa că începând cu Campionatul European de Junioare din 2004, de la Amsterdam (Olanda), pot spune că mi s-a lipit de suflet fiecare concurs al ei. Åži nu numai internaÅ£ional. Suntem nelipsiÅ£i la competiÅ£iile din Å£ară.
     Cum e Sandra atunci când e acasă? 
     Înainte de a vă răspunde la întrebare, aÅŸ putea face o glumă ÅŸi să întreb chiar eu: “Dar când e Sandra acasă?” Åži spun acest lucru, pentru că, din cauza programului foarte încărcat, vine destul de rar acasă. Dar atunci când vine la noi, Sandra e la fel cum o percepe toată lumea. E de-o sinceritate dezarmantă. E o domniÅŸoară în toată puterea cuvântului, care reuÅŸeÅŸte să te farmece cu privirea, cu cuvintele, prin atitudinea ei. Nu-Å£i mai ajunge să o sorbi din priviri.
     Cum o alintaÅ£i? 
     Săndruca. AÅŸa îi spun de fiecare dată. Nu doar când vine acasă. Este o fată foarte ordonată ÅŸi calculată
     Este o fată ordonată? 
     Foarte ordonată. AÅŸa a învăţat să fie acasă, dar ÅŸi în cantonament. Sportul ÅŸi munca antrenorilor de zi cu zi au ajutat-o să se formeze ca un om foarte ordonat ÅŸi calculat. AÅŸa că această ordine, la care ea Å£ine cu sfinÅ£enie, este o îmbinare între ceea ce a văzut acasă ÅŸi ceea ce a primit ca sfaturi în cantonament.
     Dumneavoastră sunteÅ£i cosmeticiană. Sandra vine des la salon pentru a se aranja? 
     Colegele mele sunt foarte încântate să o vadă ori de câte ori trece pe la mine. RelaÅ£ionează excelent cu colegele mele ÅŸi, ca orice domniÅŸoară, Sandra adoră să se răsfeÅ£e la coafor, la manichiură, la pedichiură, la cosmetică. Eu am ajutat-o, evident, la capitolul cosmetică. Dar să ÅŸtiÅ£i că ea este o autodidactă. Åži o admir pentru acest lucru. Îi place tot timpul să se informeze, până la ultimul detaliu. Îi place să ajungă tot timpul la o anumită calitate, aproape de perfecÅ£iune.
     Multă lume a acreditat ideea că după ce se va retrage din gimnastică Sandra ar putea lucra în domeniul televiziunii. Ce părere aveÅ£i?
     În acest moment nu mă pot pronunÅ£a în legătură cu acest lucru nici măcar la nivel de speculaÅ£ie. Dar dacă lumea o vede în această latură pe care aÅ£i menÅ£ionat- o mai devreme, înseamnă că posibilităţile ei sunt largi, iar atunci când va fi să opteze pentru un anumit domeniu o va putea face cu mare uÅŸurinţă. Prefer să nu fac eu speculaÅ£ii pe această temă.
Se sfătuiesc una pe alta
     Sandra IzbaÅŸa este o tânără cochetă, căreia îi place să fie în pas cu moda. De altfel, gimnasta ÅŸi mama ei Å£in cont una de părerea celeilalte când vine vorba de vestimentaÅ£ie. “La capitolul haine, informaÅ£iile circulă în dublu sens. Åži eu îi pot sugera anumite lucruri, dar ÅŸi ea îmi poate sugera sau mă poate corecta în acest sens”, ne-a declarat Roxana IzbaÅŸa.
 
Sursa foto : http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/interviu-exclusiv-roxana-izbasa-sandra_edd35b13eb.jpg

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0