Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
BOX
Adaugat: 01 Iulie 2013

Mihai Leu a emoÅ£ionat până la lacrimi 600 de oameni, care l-au aplaudat ÅŸi i-au scandat numele minute în ÅŸir


     Intrat în istoria sportului ca fiind primul român care a devenit campion mondial la box profesionist, Mihai Leu a participat zilele trecute la conferinÈ›a Leadership Summit. Acest eveniment, ajuns la a doua ediÈ›ie, reuneÈ™te cei mai buni opt oratori din È›ară alături de invitaÈ›ii lor, lideri în domeniile lor de activitate, gata să împărtășească din experienÈ›a lor, în discursuri motivaÈ›ionale, adevărate lecÈ›ii de viață È™i de management, mai exact de "leadership".
    Mihai Leu a fost invitatul special al Dianei Vitan, care, în decembrie anul trecut, a fost premiată că fiind "cel mai bun speaker al anului 2012" de către organizatorii Business Days. "Pentru mine, Mihai Leu reprezintă cel mai grăitor exemplu, el performând în toate aspectele vieÈ›ii sale È™i fiind o emblemă naÈ›ională de netăgăduit", a povestit Diana Vitan, care de-a lungul timpului a organizat conferinÈ›e cu personalități precum Andreea Esca, Alice Năstase, Monica Davidescu, Leslie Hawke, Camelia Șucu, DragoÈ™  Anastasiu sau Marius Ghenea.
    Momentul în care Mihai a mulÈ›umit emoÈ›ionat mulÈ›imii de peste 600 de oameni care aplaudau È™i scandau numele său a atins cele mai înalte cote ale sensibilității, urmând ca pe parcursul celor 30 de minute cât legenda boxului a vorbit pe scenă, publicul să treacă de la lacrimi la râsete, ascultând povestea sinceră, emoÈ›ionantă a marelui campion. "Oamenii se inspiră din povesti adevărate cu care chiar se identifică până la un moment dat. Locul în care poveÈ™tile se schimbă e cel în care cei ce reuÈ™esc se hotărăsc să continue, iar cei care îÈ™i găsesc scuze, nu. Povestea lui Mihai Leu a fost È™i este o lecÈ›ie sinceră de viață. În sală au fost peste 600 de participanÈ›i, obiÈ™nuiti ai circuitului "Business days", cel mai puternic concept de evenimente de business din România, persoane din middle È™i high management, cât È™i devoratori de dezvoltare personală", explică Diana Vitan, care i-a pregătit o surpriză specială lui Mihai Leu, un filmuleÈ› despre cele mai mari realizări ale sale ca boxer.
    "În timpul vizionării clipului video, sala a rămas nemiÈ™cată, iar când s-au aprins luminile È™i l-am invitat pe Mihai pe scenă, oamenii s-au ridicat pe rând în picioare, l-au aplaudat prelung, lăsându-l pe campion fără cuvinte minute bune. A fost un moment atât de emoÈ›ionant mai ales că puteai vedea lacrimi în ochii tuturor, chiar È™i ai lui Mihai.
    Mesajul filmului e simplu: "Cu toÈ›ii ne-am născut cu lumina în noi È™i majoritatea refuzăm s-o scoatem la iveală, de frică...poate fi copleÈ™itor să străluceÈ™ti câteodată. Alegem mediocritatea în mersul nostru, din comoditate È™i dorinÈ›a de a nu deranja pe alÈ›ii È™i sfârÈ™im într-o mare de nemulÈ›umiri È™i gol, când am putea alege să fim MăreÈ›i. Mihai e exemplul nostru că dacă îndrăzneÈ™ti să fii deschizător de drumuri, să nu spui nu È™i depui orice efort în mersul tau, toate vorbele astea devin realitate", a declarat Diana Vitan.


Sursa foto : http://www.ziarulring.ro/imagini/2013-05/61321/mihai1-crop-644x416.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0