Oua umplute: puisori
Ingrediente:
• 12 ouă fierte
• 1/4 cană maioneză
• 2-3 fire ceapă verde tocată
• Sare È™i piper (după gust)
• 1 vârf de cuÈ›it de muÈ™tar
• Bucăți mici de măsline È™i morcovi pentru décor
Mod de preparare:
CurățaÈ›i ouăle fierte (le puteÈ›i folosi pe cele rămase de la masa de PaÈ™te) de coajă. Se taie uÈ™or un căpăcel de deasupra (aproximativ la 1/3 din înălÈ›ime) È™i se scoate cu grijă gălbenuÈ™ul. Se amestecă gălbenuÈ™urile cu sare, piper, muÈ™tar, maioneză È™i ceapă verde È™i se reumple partea de jos a ouălor cu crema obÈ›inută. Se pune deasupra căpacelul tăiat È™i se ornează cu bucățele de măsline (ochiÈ™orii) È™i bucățele de morcovi (nasul).
Sursa foto: facebook.com