Minicocteiluri cu creveti
Cocteiluri aperitiv.
Ingrediente
140g de smântână
50g de ketchup
2 inimi de salată verde, rupte în fâşii
140g de ridichi, tăiate fin
140g de mazăre, decongelată
200g de creveţi mici, decorticaţi, decongelaţi
1 lămâie, tăiată în 12 felii fine
Mod de preparare
1. Se amestecă smântâna şi ketchupul, se asezonează şi se împarte în 12 pahare mici sau cupe. Se împarte salata în mod egal între cele 12 pahare, apoi se procedează la fel cu ridichile, mazărea şi, la final, creveţii. Pentru a servi, se pune o felie de lămâie pe marginea fiecărui pahar.
2. V.N. per porţie: 72 kilocalorii, 4g proteine, 5g grăsimi, 3g grăsimi saturate, 3g carbohidraţi, 1g fibre, 2g zahăr, 0,5g sare
Sursa foto: goodfood.ro