Cupe thailandeze cu mango, ardei iute și lime
Un aperitiv exotic pentru petrecerea dintre ani.
Ingrediente
1 mango
1 ardei iute roșu
½ ceapă roșie
1 mână de frunze de coriandru
zeama de la 1 lime
2 linguri de sos dulce de ardei iute
32 de tarte mici
Mod de preparare
1. Se toacă mărunt 1 mango, 1 ardei iute roșu, jumătate de ceapă roșie și 1 mână de frunze de coriandru, apoi se amestecă împreună cu sucul de la 1 lime și 2 linguri de sos dulce de ardei iute. Se asezonează. Se pune amestecul în 32 de tarte mici, gata făcute (se găsesc la Mega Image) și se servesc în cel mult o oră, pentru a rămâne fragede.
2. V.N. per porție: 19 kilocalorii, fără proteine, 3g carbohidrați, 1g grăsimi, fără grăsimi saturate, fără fibre, 2g zahăr, 0,06g sare
Sursa foto: goodfood.ro