Gustari cu feta si castravete
Tocătoarele, platourile de lemn sau tăvile simple sunt ideale pentru a servi aceste aperitive
Ingrediente
1 cățel de usturoi, zdrobit
200g de feta
100g de ricotta
4 linguri de mărar tocat, plus extra pentru decor
1 castravete mare, tăiat pe lungime în jumătate
piper negru măcinat, pentru servit
Mod de preparare
1. Curăță castravetele de semințe. Pune usturoiul, feta, ricotta și mărarul într-un blender și pasează-le până obții o compoziție groasă și omogenă.
2. Umple mijlocul castravetelui cu amestecul de brânză și nivelează. Taie felii de 3cm și presară piper. Ornează cu mărar.
3. V.N. per porție: 29 kilocalorii, 2g proteine, 0g carbohidrați, 2g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 0g fibre, 0g zahăr, 0,3g sare