Frigarui cu creveti si carnati chorizo cu gremolata
Foloseşte beţişoare de cocktail diferite pentru a crea o atmosferă jucăuşă şi pentru a încuraja invitaţii să savureze din aperitivele delicioase.
Ingrediente
225g de cârnați chorizo
16 creveți
coaja rasă de la 1 lămâie
pătrunjel, tocat
1 cățel de usturoi
Mod de preparare
1. Se încălzește cuptorul la 180° C/gaz 6. Se prăjesc 225g de cârnați Chorizo feliați până când sunt crocanți pe ambele părți. Se pun 16 creveți prăjiți și decojiți pe bețișoare de cocteil și se adaugă câte o felie de cârnat pe fiecare bețișor, apoi se pun pe o tavă și se pun la cuptor timp de 5 minute până când se încălzesc bine. Pentru a face gremolata, se amestecă coaja rasă a unei lămâi cu pătrunjel tocat și 1 cățel de usturoi pisat. Se presară peste frigărui înainte de servire.
2. V.N. per porție: 55 kilocalorii, 5g proteine, 1g carbohidrați, 4g grăsimi, 1g grăsimi saturate, fără fibre, fără zahăr, 0,69g sare
Sursa foto: goodfood.ro