De cele mai multe ori, sandvișurile pe care le cumperi pe fugă din magazine sau benzinării nu sunt foarte proaspete și conțin ingrediente mai puțin sănătoase. Iată ce să pui într-un sandviș pentru a-l face gustos, sănătos și numai bun de mâncat ori de câte ori te grăbești.
1. Brânză vegană tartinabilă - este ideală mai ales pentru cei care iubesc brânza, iar dacă nu ești vegetarian, poți alege orice alt tip de brânză. Important e să faci sandviș cu ea, pentru că va da un gust aparte.
2. Pastă de avocado sau avocado felii - conține grăsimi sănătoase și te va ajuta să te saturi repede.
3. Ouă - cele mai consistente sandvișuri conțin ouă fierte.
4. Verdeață - nu există sandviș fără ceva crud, fie că vorbim de o frunză de salată sau de o felie de ardei gras. Poți, la fel de bine, să adaugi frunze verzi de pătrunjel sau mărar, baby spanac, roșii cherry, etc.
5. Pâine de secară - este de preferat în detrimentul celei albe, deoarece conține mai multe vitamine și minerale și nu îngrașă atât de tare.
Te-ar putea interesa: 5 sfaturi de pus în practică dacă vreți să fiți fericiți în relație!
Ne puteți urmări pe Facebook sau puteți descărca aplicația gratuit și vă anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://www.beko.ro/blog/2018/08/23/retete-rapide-si-delicioase-de-sandvisuri/