„Izvor de Bunătăți” este festivalul care vrea să aducă bucatele tradiționale într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, cu ocazia Floriilor și zilei de 1 Mai, în Parcul Izvor din Capitală. Astfel, în perioada 25 aprilie – 1 Mai, Parcul Izvor se transformă în destinația perfectă pentru familii cu copii, prieteni, bunici și oricine dorește să se distreze, relaxeze și să mănânce ceva bun.
„Am pregătit o gamă variată de rețete pentru toți iubitorii de pește și nu numai, creând o adevărată cherhana pescărească în inima capitalei. De la icre de crap, borș, la scrumbii afumate, păstrăv și fructe de mare, toate vă așteaptă să le descoperiți și să le savurați. Meniul include pește proaspăt, afumat sau marinat, gătit în moduri diverse, pe plină, în saramură, în plăcinte, crochete, mici, chifteluțe sau sărmăluțe în foi de viță. Vedeta zilei de Florii va fi scrumbia, trufandaua sezonului” transmite Autentic Events.
Nu vor lipsi nici produsele din carne de porc, vită sau curcan, preparate în diverse moduri pentru a fi pe placul tuturor pofticioșilor. Din meniu fac parte și deserturi savuroase, cozonaci, plăcinte, alivenci, prăjituri cu fructe, langoși, clătite și multe altele.
Te-ar putea interesa: Mare sărbătoare la Tulcea cu ocazia Floriilor, Paștelui și zilei de 1 Mai!
Urmărește-ne pe Facebook dacă vrei să fi la curent cu cele mai interesante știri!