Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 10 Octombrie 2013

velceaCu un inceput surprinzator in debutul sezonului, cand a obtinut 10 puncte din 12 posibile, nou promovata ACS Poli nu a mai continuat sa arate aceeasi forma, banatenii fiind fara victorie in ultimele sase etape.

Antrenorul Vali Velcea s-a declarat in mai multe randuri nemultumit de lotul de jucatori, declaratii ce nu au picat bine conducerii. Nicolae Robu si Titu Bojin, cei care sustin echipa l-au chemat la o discutie, in urma careia s-a decis indepartarea lui Velcea de pe banca tehnica.

Locul lui va fi luat de Aurel Sunda, care ocupa functia de director al centrului de copii si juniori a clubului.

Cei care avem raspunderi in acest club am analizat de ce nu au mai mers lucrurile. Am decis ca se impun cateva schimbari importante, inclusiv schimbari in organigrama. Am decis sa facem o schimbare de antrenor principal si de echipa tehnica. Ne-am gandit ca la un club ca al nostru, construit cu resurse, locale, sa ne uitam in propria ograda. Am decis sa-l numim ca antrenor principal pe Aurel Sunda, pe care il aveam in club ca responsabil la centrul de copii si juniori.

Avem toata pretuirea pentru fostul antrenor si fostul manager, Calin Rosenblum, si dorim sa ii pastram in club. Vom avea un post de director tehnic, pe care va fi Calin Rosenblum si un post de director sportiv, care va fi ocupat de Valentin Velcea.

Decizia nu este una interimara. E valabila pana la finalul sezonului. Apoi, in functie de rezultate, vom vedea ce e de facut. Atunci cand nu sunt rezultate, contractul inceteaza si trebuie sa inceteze amiabil, fara rafuieli” a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei, in cadrul unei conferinte de presa.

Vreau sa fie un soc la echipa, sper sa reusesc acest lucru. Cred ca echipa poate mai mult, pentru ca jucatori buni sa joace prost s-au mai vazut, dar jucatori prosti sa joace bine nu s-au mai vazut. Timisoara are potential si trebuie sa demonstram asta. Am fost surprins, m-a sunat domnul presedinte la ora 11, nu am stabilit staff-ul. Il voi stabili in orele urmatoare”, a declarat si Aurel Sunda.

 




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0