Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Octombrie 2013

constantin-prepelitaDupa victoria mareata obtinuta in fata echipei Farul Constanta, scor 1-0, una dintre cele mai in forma echipe din Seria I, presedintele echipei Unirea Slobozia, Constantin Prepelita a declarat ca rezultatul putea fi si mai categoric, dar pana la urma cele trei puncte au fost cele mai importante, puncte cu care echipa a intrat in zona locurilor ce duc in play-off.

Un meci greu cu o echipa care a dovedit ca se poate impune in orice joc. Baietii nostri s-au mobilizat foarte bine si au reusit un meci foarte bun. Poate ca se mai putea marca un gol, dar pana la urma a fost bine si asa. Farul nu a mai avut o prestatie ca in etapa trecuta, desi a avut cateva ocazii bune de a marca in acest meci. Pan la urma noi am fost mai stapani pe situatie si am invins.

Mihalcea este un jucator crescut de mine, si cum i-am dat sanse ca jucator am facut-o si ca antrenor. Este preocupat, dornic de informatii noi si are capacitatea de a stapani foarte bine grupul de jucatori, iar asta este foarte important. Sper sa-i ajute si in viitor! Sper ca increderea acordata sa nu fie benefica, iar pana acum este bine, speram sa fie si mai bine”, a declarat presedintele Unirii Slobozia, la Sport Total FM.

Nascut in 1956, la Slobozia, Constantin Prepelita a cunoscut consacrarea ca fotbalist la FC Olt Scornicesti, la gruparea clanului Ceausescu. De-a lungul a 7 ani petrecuti la Scornicesti i-a avut colegi pe Belodedici, Dorinel Munteanu, Selymes sau chiar Ilie Balaci, pe final de cariera. Prepelita senior a adunat 200 de prezente in Divizia A si a marcat 32 de goluri (intre 1979 si 1984). Fiul sau, Andrei, joaca la Steaua si este unul dintre mijlocasii echipei campioane.

“Din ce stiu, jucatorii Stelei au toate datoriile la zi, iar fiul meu nu are nicio problema financiara. Preocuparea lui este sa joace cat mai bine, pentru ca mai are de dovedit ca nu degeaba este acolo. Cred ca echipa va avea un joc bun cu Basel si sa ne asteptam la o calificare in primavara europeana”, a mai spus oficialul.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0