Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 29 Mai 2013    Actualizat: 29 Iulie 2013

Membru PNL Agapia: Arsene, are să-mi dea bani

 

         Anița Cătălin are 47 de ani, este din satul Săcălușești, comuna Agapia. A terminat Teologia, iar acum mai cântă în strană, neavând șansa să-și găsească un loc de muncă stabil. Pentru că, după cum bine se știe, și ca să obții o parohie , ai nevoie de câteva zeci de mii de euro. Dar să revenim la ale noastre. Cetățeanul Anița Cătălin, este și membru PNL de mai mulți ani. Așa se face, că în această campanie pentru parlamentare, a crezut de cuviință să facă campanie candidatului USL la deputați, nimeni altul decât Ionel Arsene. În speranța că va câștiga și el un bănuț cinstit punând afișe, organizând întâlniri între săteni și candidatul de mai sus, s-a încrezut în omenia lui Arsene. Însă toată munca lui a fost luată în batjocură de tocmai candidatul pe care l-a susținut. Acesta , pe lângă faptul că nu l-a plătit pentru munca prestată, nu i-a dat nici banii pe care cetățeanul nostru i-a cheltuit la o întâlnire organizată de el și unde a oferit câte un suc din banii săi. E vorba de 100 de lei. Un milion de lei vechi! Cu lux de amănunte, în cele ce urmează.

         După ce mi-a tras țeapă, acum nu-mi mai răspunde la telefon

         „Nemulțumirea mea este și mai mare, prin faptul că fiind membru PNL am mers și am făcut campanie și pentru PSD, neștiind că sunt neânțelegeri între cele două partide la nivel local. Așa am ajuns să merg în campanie cu domnul Arsene prin Săcălușești. Eu am fost cel care am organizat întâlnirea dintre dumnealui și mai mulți cetățeni într-un magazin din sat. În momentul când i-am spus că o să fie nevoie să le dăm niște suc, cafea sau un pahar de vin la oameni, domnul Arsene mi-a zis să mă ocup eu de totul, ca să nu fie el văzut, și îmi va da banii pe ce am cheltuit după eveniment. Iar acum, nu-mi mai răspunde nici la telefon. Eu vreau măcar banii pe care i-am cheltuit din buzunarul meu să mi-i returneze. Nu e o sumă mare, dar pentru mine contează. Eu stau doar cu tata, care are o pensie foarte mică, iar eu nu mi-am găsit de muncă deocamdată. Îmi este foarte greu. Când m-am băgat în așa ceva , m-am gândit că dacă tot pun afișe, tot mă implic, tot fac adunări cu oameni, îmi iese și mie un bănuț. Am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde la telefon. Însă nici nu mai insist”, ne-a mărturisit Anița Cătălin.

         La Agapia, lumea va vota cu Arnăutu la deputați și cu Asaftei la Senat

         Cetățeanul țepuit de Arsene, știe și pulsul comunității din comuna Agapia, în special pe cel din satul Săcălușești. Stând cu mulți consăteni de-ai lui de vorbă, el ne mărturisește că majoritatea va vota cu Arnăutu la deputați, iar la Senat cu Asaftei Ion de la PRM.
         „Dintre toți candidații la deputați pe colegiul 7 îl apreciez pe domnul Arnăutu. Dânsul merită să ajungă în Parlament. Chiar dacă sunt membru PNL de mulți ani, încă de când locuiam în Constanța, pot spune că nu se respectă nicio doctrină. Nici un partid nu-și respectă doctrina. Vis-a-vis de părerea oamenilor din comuna Agapia, și în special acelora din Săcălușești despre candidații pe colegiul 7 și partide, nu pot spune decât că unii merg cu partidul lui Dan Diaconescu, fără a se uita la candidat, dar majoritatea se uită la om, și nu la partid. Domnul Arnăutu este favoritul majorității la deputați în satul Săcălușești, și comuna Agapia, iar la Senat lumea merge cu domnul Asaftei Ion de la Partidul România Mare.
         Cel puțin în comuna noastră lumea o să vină la vor, pentru că vor o schimbare în Parlament. Vor alți oameni acolo, oameni dintre ei, care le cunosc problemele. Am vorbit și cu alți consăteni de ai mei, și mi-au spus și ei că omul contează, nu partidul din care face parte”, ne-a spus Anița Cătălin.

         Arsene a refuzat să cumpere un tobogan la grădinița din satul Săcălușești

         Anița Cătălin ne mai mărturisește că Arsene, nici nu a vrut să audă de vreo cheltuială din buzunarul propriu, atunci când i s-a propus să cumpere un tobogan sau un video-proiector la grădinița satului Săcălușești.  „Când mergeam cu domnul Arsene prin sat am încercat să-i explic lui domnul Arsene că școala din Săcălușești ar avea nevoie de un video-proiector, de un tobogan, mai ales că avem doar o grădiniță. Atât mai avem în sat. Grădinița și biserica. Dar nici nu a vrut să audă. Ajutând o grădiniță nu însemna că dădea o mită electorală. Că o sticlă de ulei o termini într-o săptămână, dar un video-proiector îl vor avea mai multe generații de copii. Decât să dai o sticlă de ulei, mai degrabă oferi unor copii lucruri de care se pot folosi ani la rând. Eu acum nu-i fac anticampanie lui domnul Arsene, ci vreau doar să-mi spun doleanțele și dezamăgirile. Și astăzi m-am întâlnit cu el pe stradă, și nici nu mi-a răspuns la salut”, ne-a mai spus Anița Cătălin, vizibil dezamăgit.

NEAMT
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
Ciucă: Alegerile locale nu sunt despre doctrina de partid, sunt despre oameni
Președintele PNL a transmis liberalilor că trebuie să iasă să vor...
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților
Un proiect de lege inițiat de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a fost ...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!
România are peste 300 de morți la 10 miliarde de kilometri parcurși...
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat
Ministerul Finanțelor va pune la dispoziția românilor din străină...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Un medic spune cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare în această perioadă

» 02 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Ți se pare că pielea ta arată mai bătrână decât ar trebui? Iată din ce cauze

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Reduceri la biletele TAROM până pe 7 mai, pentru călătorii între 15 mai și 30 iunie

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL MARAMURES
 
Primăria Cavnic oferă gratuit un teren tinerilor care vor să își deschidă un service auto

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
A fost aprobat proiectul Secției de îngrijiri paliative din cadrul SJU Vaslui

» 30 Aprilie 2024 | Comentarii 0