Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 23 Iulie 2015

burleanuPresedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu a avut ieri o intalnire cu reprezentantii cluburilor din liga a doua. Desi se asteptau cateva decizii importante, nu s-a stabilit nimic concret la aceasta intalnire. Nici in privinta drepturilor TV nu s-a stabilit nimic concret, in acest caz urmand ca echipele din liga a doua sa faca o adresa scrisa catre FRF pentru ca forul de la Casa Fotbalului sa negocieze vanzarea acestora catre televiziuni.

Burleanu insista pentru organizarea ligii secunde intr-o singura serie. Seful fotbalului romanesc le-a mai dat echipelor timp de gandire pentru a fi sigure ca pot lua startul in noua editie a campionatului. Daca acestea se vor retrage in timpul competitiei, risca retrogradarea in liga a cincea.

FCM Dorohoi, echipa care anunta ca se va desfiinta, a revenit asupra deciziei si a anuntat ca vrea si ea sa se inscrie, desi perioada de inscrieri a expirat. Acest lucru se va hotrara pe 29 iulie, cand este programata o noua intalnire.

„Pana la data limita s-au inscris 27 de echipe in Liga a II-a care au fost repartizate in doua, Seria I cu 13 echipe, Seria a II-a cu 14 echipe. Sistemul de joc este cel de pana acum, play-off/play-out. In acelasi timp, le-am transmis cluburilor, iar luni acest lucru va fi intarit si din punct de vedere regulamentar, ca o echipa care incepe competitia si se retrage ulterior, atunci ea va fi retrogradata in ultimul esalon fotbalistic in judetul respectiv. Acest lucru nu era cunoscut de cluburi, de aceea, pana la 29 iulie, fiecare are dreptul sa se gandeasca inca o data daca incepe competitia sau nu. La 29 iulie putem sa ajungem si la o singura serie, in care nu se va mai juca play-off/play-out, chiar din urmatorul sezon, in contextul in care mai mult de cinci echipe se retrag. Adica daca ele constientizeaza ca au sanse mari sa se retraga pe parcusul competitiei. Si astfel, in loc sa se duca in Liga a V-a sau a VI-a, fac un pas inapoi si joaca in Liga a III-a. Pana acum regulamentul era sanctiune cu retrogradare in esalonul imediat inferior pentru retragere, dar de acum va fi unul mult mai dur pentru a nu afecta competitia”, a spus Burleanu, citat de Mediafax, la iesirea din sedinta.

The post Intalnirea lui Razvan Burleanu cu reprezentantii echipelor din liga a doua nu a adus nimic concret. FCM Dorohoi vrea si ea sa se inscrie in competitie appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0