Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Octombrie 2013

prunea-costel-enacheDemis cu o noapte in urma de presedintele echipei Florin Prunea, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, antrenorul echipei CSMS Iasi, Costel Enache a fost contactat de acelasi Prunea pentru a fi informat ca el este noul antrenor al echipei si trebuie sa se prezinte la antrenamentul de miercuri al echipei! Toate astea, la numai o zi dupa ce echipa fusese invinsa in deplasare de Farul Constanta, a doua infrangere din acest sezon…


“Inca un antrenor, Costel Enache a fost demis, luni noapte, de catre Florin Prunea, presedintele echipei CSMS Iasi, a doua oara in doua saptamani, pentru ca acesta mai fusese demis pentru o noapte. Acum incearca sa-l aduca pe Ioan Viorel, dar acesta nu mai raspunde la telefon motiv pentru care l-a chemat la antrenament din nou pe Costel Enache. Nici jucatorii nu mai intelegeau cine este antrenor.

El a fost demis de Prunea, luni noapte, dar intre timp au batut palma cu Ion Viorel, dar acesta nu poate pleca de la Gloria Buzau, pentru ca patronul Dan Tulpan nu-i da voie sa plece si atunci l-au chemat inapoi pe Costel Enache.

Gheorghe Nichita, primarul judetului, incearca sa distraga atentia publica de la haosul din clubul pe care il pastoreste, el taie si spanzura la CSMS. Ceilalti care sunt acolo nu fac decat sa execute, nu fac decat sa ascunda gunoiul sub pres. Daca este advevarat si are dovezi in legatura cu pariurile sportive sa meaga sa le probeze, sa mearga la institutiile statului sa spuna cu subiect si cu predicat jucatorul cutare a jucat la pariuri.

Gheorghe Nichita, primarul judetului, incearca sa distraga atentia publica de la haosul din clubul pe care il pastoreste, el taie si spanzura la CSMS. Ceilalti care sunt acolo nu fac decat sa execute.

Incearca sa loveasca in jucatori care sa nu explice haosul de la club si sa nu explice de ce plateste cu 5000 de euro pe luna pe Florin Prunea, la care se adauaga alte 2000 de euro deconturi.

El incearca acum sa arunce pastila la jucatori, ca oamenii sa nu se ma intrebe de ce se intampla acest lucru la club.

La prime, acolo e alta minciuna. Sunt restante mari, nu s-a luat niciuna pe anul asta. Salariile sunt la zi, dar sa explice de ce a adus jucatori la echipa cum este Badescu de 35 de ani, Olah, 33 ani si care dupa doua etape, nu au mai putut s-o joace pe a treiea, ca au fost obositi.

Nu este afacerea primarului iesean, sunt banii iesenilor.

Tot bugetul echipei in prop de 90% este asigurat de primarie de CL si de CJ. Acestea din urma au format o fundatie a sportului iesean si banii sunt directionati prin aceasta fundatie, tocmai pentru a nu fi considerati ajutor de stat.

Pentru fotbal in acest an s-au cheltuit deja aproximativ 40 de miliarde de lei.

Echipa de fotbal este jucaria lui, ii place sa vina la meciuri sa stea de vorba cu Gigi Beacali, cu Cristi Borcea, si sa se dea mare ca este si el finantator, problema este ca el este pe banilor iesenilor finantator. El refuza sa cedeze echipa, ani de zile a vrut Porumboiu sa preia echipa, dar el isi doreste acolo un gen de oameni de afaceri care sa ii fie datori si sa conduca el pe banii lor“, a declarat jurnalistul Florin Briaur, “Buna Ziua Iasi”.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0