Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Octombrie 2013

gica-popescu-hagiFostul international Gica Popescu a implinit, miercuri, 46 de ani si a acceptat sa comenteze, in exclusivitate pentru Sport Total FM, despre viitoarele alegeri pentru sefia FRF, despre obiectivele de moment ale tricolorilor, dubla cu Andorra si Estonia, si despre relatia cu Gica Hagi, ce dureaza inca de pe vremea cand cei doi au fost colegi la FC Barcelona.


Sunt sanatos, ceea ce conteaza cel mai mult. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca am ajuns la aceasta varsta… La cate am realizat, chiar au trecut anii!

Sunt de foarte multi ani in prima linie si ma asteptam la anumite critici, unele fondate, altele care nu au nimic cu realitatea, dar ceea ce ma intereseaza este sa ma obisnuiesc cu asta si sa nu deviez de la proiectul la care ne-am angrenat deja. Astept sa apara si noi candidati, pentru ca mi-as dori sa fie o competitie corecta, in care sa predomine bunul simt, iar cel care va fi sustinut de Adunarea Generala sa castige.

Pana acum, atacul a venit numai din partea presei si nu am inteles de ce. Probabil ca au simtit ca e nevoie de cineva in opozitie, ca prea era liniste…, iar aceste articole sunt scrise de aceeasi persoana si inteleg. Tocmai din aceasta cauza nu-mi fac probleme, pentru ca sunt tabacit destul de mult.

Avem o persoana pregatita pentru verificarea si modificarea ROAF-ului, dar deocamdata sta in stand-by, iar dupa mine este cel mai potrivit pentru acest post. Imi doresc sa nu se mai intample ca deciziile TAS sa ne dea peste cap fotbalul, pentru ca orice decizie a TAS-ului este o palma pentru sportul romanesc.

Problema nu sunt arbitrajele, ci sectorul de copii si juniori, pentru ca aici ne vom cantona. Noi am facut o obsesie din aceste arbitraje, dar nu trebuia… Vreau sa ajung presedinte si lumea sa nu stie cine se afla in conducere, pentru ca in fotbal, daca nu sunt greseli, nici nu sti cine a arbitrat un meci sau cine conduce un club. Scoala de fotbal pe care am facut-o ma mandresc cu ea, pentru ca am vrut sa ramana ceva in urma mea.

Stiu ca s-a incercat de multe ori sa ma dezbine de Gica Hagi, dar suntem extrem de uniti si nu o sa reusesca nimeni. Daca nu au reusit cand eram pe teren, acum nici atat, pentru ca suntem si rude. Eu l-am ajutat foarte mult cand eram la Barcelona si multe alte episoade pe care nu le stie nimeni. Generatia noastra a fost atat de frumoasa incat nici macar aceasta functie de presedinte nu ne poate sta in cale pentru a ne dezbina.

Nu mi-am vazut copilul jucand fotbal decat cu cateva luni in urma, dar am ramas surprins. Are calitate, iar fizic creste frumos, insa trebuie sa invete multe. Incercam sa tinem pasul si in sport, dar si la scoala.

Echipa noastra nationala trebuie sa fie preocupata mai intai de cele sase puncte, iar numai dupa asta sa tragem un ochi si la Istanbul. Olanda va avea un meci extrem de greu, pentru ca Terim stie cum sa-si motiveze jucatorii in astfel de momente. Este adevarat ca Olanda doreste sa fie cap de serie la CM, dar pentru asta trebuie sa prinda o echipa nu prea in forma a Turciei!”, a declarat Gica Popescu, la Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0