Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 20 August 2019

       În România, cel puÈ›in în sistemul de justiÈ›ie, incompetenÈ›a se plăteÈ™te cu funcÈ›iile cele mai mari, susÈ›ine fostul procuror Max Balasescu. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Balasescu face referire la unele cazuri scandaloase în care magistraÈ›ii au încălcat legea dar au fost răsplătiÈ›i cu funcÈ›ii importante È™i avertizează că nu ar trebui să avem aÈ™teptări prea mari de la cei care conduc sistemul judiciar. 

 

       Potrivit Lumea JustiÈ›iei, Maximilian Balasescu îi critică pe judecătorul Vasilică DanileÈ› (fost consilier al Monicăi Macovei la Ministerul de JustiÈ™ie), procurorul ex-DNA Viorel Cerbu (cel care a efectuat ilegal percheziÈ›ia la domiciliul soÈ›ilor Bîrsan, È™i între timp a ajuns procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel BucureÈ™ti), judecătoarea ICCJ Geanina Cristina Arghir (cea care i-a dat lui Cerbu mandat de percheziÈ›ie) dar È™i pe procurorul Marius Iacob (menÈ›inut ilegal în funcÈ›ia de adjunct al DNA, deÈ™i a fost sancÈ›ionat definitiv de Inalta Curte).

 

       „România răsplăteÈ™te incompetenÈ›a

       Un poliÈ›ist care răspunde la 112 nu reuÈ™eÈ™te să îÈ™i dea seama ce este „Bold” când o fată de 15 ani spune că este sechestrată È™i bătută pentru că de fapt el nu cunoaÈ™te zona... dar răspunde la telefonul de urgență care ar trebui să salveze vieÈ›i pentru că de aceea este acolo... deci incompetenÈ›a este plătită.

 

       Un judecător mediocru, care È™tie să supravieÈ›uiască - nu datorită cunoÈ™tinÈ›elor profesionale, ci datorită pupincurismului - se pune în slujba unei individe care a fost o comunistă înrăită È™i care peste noapte devine o anticomunistă (pentru că este aruncată din sistem ca o măsea stricată) È™i devine membru CSM după ce detractează la ambasade străine despre colegii lui judecători, pentru a fi mai uÈ™or de È™antajat, informaÈ›ii aflate ilegal doar pentru că pupa în c_r o beÈ›ivă... îÈ™i face un ONG care este finanÈ›at de organizaÈ›ii care nu au nicio legătură cu sistemul judiciar È™i în continuare este JUDECÄ‚TOR... pentru că incompetenÈ›a o plăteÈ™te statul român.

 

       Un procuror solitică ilegal de la un judecător mandat de percheziÈ›ie la un Judecător al CEDO... efectuează ilegal percheziÈ›ia... È™i după un timp este lăsat să dea concurs pentru funcÈ›ia de Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel BucureÈ™ti È™i din 01.06.2019 devine Procurorul General al PCAB... ce să creadă subalternii... poÈ›i să încalci legea ca să ajungi ȘEF... deci incompetenÈ›a se promovează în cele mai înalte funcÈ›ii în sistemul judiciar.

 

       Judecătorul care a emis mandatul de percheziÈ›ie ilegal este în continuare judecător la ICCJ... incompetenÈ›a este în continuare plătită. 

 

       Un procuror È™ef DNA este sancÈ›ionat de ICCJ È™i luni de zile este lăsat în funcÈ›ie pentru că demisia se pierde pe culoarele de la MJ... È™i ministrul se face că nu È™tie... dar incompetenÈ›a este plătită de România” a scris fostul procuror pe Facebook.

 

       Toate aceste situaÈ›ii scandaloase sunt catalogate de către Max Balasescu drept „MAFIE”, despre care ar mai fi multe de spus. Cert este că, spune Balasescu, „procurorii care È™i-au făcut meseria de-a lungul timpului au fost marginalizaÈ›i, au fost promovaÈ›i în funcÈ›ii de conducere doar cei” neînsemnaÈ›i È™i incompetenÈ›i care sunt interesaÈ›i doar „să apară într-o lumină favorabilă în ochii opiniei publice È™i ai altor ȘEFI CARE ÎI MENÈšIN PE FUNCÈšII... pentru că funcÈ›iile la stat menÈ›in confortul familiei...”.

 

       „România răsplăteÈ™te incompetenÈ›a cu funcÈ›ii È™i salariile cele mai mari - cel puÈ›in în sistemul judiciar (cel pe care în cunosc de cel puÈ›in 24 de ani)... nu vă aÈ™teptaÈ›i la prea multe pentru că cei care conduc sistemul judiciar... nici ei nu È™tiu prea multe... îi mai salvează câÈ›iva oameni... dar È™i când ăștia se satură sau sunt eliminaÈ›i... să te È›ii.

 

       P.S. Am auzit (pe surse?) că Oana Smith Haineala a fost delegată în cauza din Caracal... dacă ea se ocupă de caz atunci trebuie să fiÈ›i siguri că nu se va afla nimic niciodată... degeaba se zbate CumpănaÈ™u, că o perfecÈ›ionare la Mossad este mai importantă decât un ONG-ist pentru bunul mers al sistemului (este singurul procuror din România care a urmat un curs de perfecÈ›ionare la serviciul de informaÈ›ii al Israelului È™i de peste 15 ani nu a soluÈ›ionat niciun DOSAR PENAL)... sistemul funcÈ›ionează... deci de peste 15 ani femeia asta este plătită cu foarte mulÈ›i bani ca să nu facă nimic din ceea ce ar trebui să facă un procuror È™i ca ea sunt zeci...” a mai scris fostul procuror Maxmilian Balasescu.

 

 

Sursa foto: ://www.g4media.ro/30-de-judecatori-care-conduc-tribunale-cer-csm-sa-opreasca-protestele-magistratilor.html

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Un nou aeroport internațional se va construi în România. Va fi singurul din țară cu anumite facilități
Proiectul Aeroportului Internațional Galați-Brăila a primit acordul...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
 
 
 
INTERNATIONALE
 
Zelenski vrea tot mai multe arme de la Europa: Facem presiuni maxime asupra partenerilor noștri

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Deca: AI va fi integrată tot mai mult în educație/ Vom forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA CORPULUI
 
Scruburi homemade pentru piele, recomandate de dermatologi

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Cel mai spectaculos eveniment culinar al anului are loc la Galați, între 17 și 19 mai

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Comuna Stăuceni face economie la buget cu ajutorul tehnologiei moderne

» 08 Mai 2024 | Comentarii 0