Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 07 August 2016

cristina-neagu-rio2016Dupa esecul surprinzator al Romaniei in fata Angolei, in turneul olimpic feminin de handbal, fostul selectioner, Radu Voina, a ramas surprins atat de atitudinea jucatoarelor, cat mai ales de deciziile si declaratii lui Tomas Ryde. Voina a spus, la Sport Total FM, in emisiunea ”Liga de weekend”, ca nu intelege de ce suedezul a mai convocat-o pe Cristina Neagu, in conditiile in care aceasta a fost accidentata si nu s-a antrenat decat de trei ori in ultimele sase saptamani.

Eu contest maniera, nu infrangerea. Ingrijorator este ca echipa a fost departe de ceea ce au spus ele ca vor face, ca vor demonstra, ca e ultima sansa a carierei lor. Si-l mai au si pe selectioner care a spus ca Cristina Neagu s-a antrenat de trei ori in ultimele sase saptamani. Cand am auzit, mi-am facut cruce! Cum e asta? In ultimele sase saptamani, Cristina Neagu s-a anrtenat de trei ori in ultimele sase saptamani? De ce o spui acum? Daca s-a antrenat de trei ori in ultimele sase saptamani inseamna ca a fost accidentata. De ce ai mai luat-o atunci? De aici se nasc multe intrebari!

S-au mai intamplat mici surprize. Dupa parerea mea nu sunt atat de mari… Brazilia este una dintre favorite. Sa bati Norvegia, care e considerata una dintre fortele handbalului feminin, nu e la indemana oricui. Fiecare echipa vrea sa adune puncte. Brazilia are deja doua puncte, noi avem zero puncte. Daca, Doamne fereste, ne bate Brazilia, face patru puncte si noi ramanem cu zero puncte. Daca Norvegia e cu zero puncte, isi mai permite sa ridice piciorul de pe acceleratie? Ma gandeam pe cine Dumnezeu mai batem noi ca sa nu ramanem cu zero puncte. Exista posibilitatea sa nu iesim nici din grupe, sa terminam pe cinci sau sase si ne-am dus degeaba pana la Rio. Exista sanse sa ramanem afara, iar explicatiile pe care le primim nu mai au niciun rost.

Eu de trei ani am iesit din fenomen, iar atunci cand ma sunati imi dau cu pararea. Eu nu mai vizez nimic acum.

Inainte de plecare, presedintele Federatiei spunea ca vizam o medalie, de ce nu medalia de aur, iar antrenorul Tomas Ryde spunea ca nu mergem la medalii, ca nu vom lua medalii si ca o mare performanta e sa participam la Jocurile Olimpice. Asta o spunea Pierre de Coubertin… Cei de acolo ar trebui sa se puna de acord, cel putin la nivel declarativ. In sport, democratia duce la haos. In sport nu exista democratie, exista ordine si discplina. Acum multi vor spune ca sunt dictator, ca vin din alt regim”, a declarat Radu Voina, la Sport Total FM.

De aceeasi parare este si fostul mare international, Vasile Stanga:

Pentru un jucator, sa te antrenezi de trei ori, inaintea unei Olimpiade, e foarte rau. Cat ai fi de bun, nu poti sa prinzi forma extraordinara in timpul Olimpiadei”, a zis Stanga, la Sport Total FM.

The post EXCLUSIV / Radu Voina: ”L-am auzit pe selectioner care a spus ca Cristina Neagu s-a antrenat de 3 ori in ultimele 6 saptamani. Cand am auzit, mi-am facut cruce! De ce a mai luat-o?!” appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0