Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 30 Octombrie 2014

Iordanescu-si-secunziiFederatia Romana de Fotbal l-a ales pe Anghel Iordanescu pentru postul de selectioner, dupa ce Victor Piturca a ales sa preia pe Al Ittihad. Din staff-ul antrenorului care a reusit cea mai importanta performanta pe banca nationalei, sferturile de finala la Mondialul din SUA in 1994, vor mai face parte Daniel Isaila, Viorel Moldovan si Ionut Badea. Mihai Stoichita se inscrie si el in randul celor care cred ca aceasta mutare a fost una inspirata din aprtea celor de la FRF.

Mi se pare o simbioza fericita la nationala. Nimeni nu poate contesta valoarea lui Iordanescu. Meseria aceasta nu se uita, chiar daca nu a mai profesat 8 ani. Munca de selectioner nu se compara cu cea de club. In plus, in afara de jucatorii care vin mereu la lot, nu prea mai sunt altii in plus. Tot aia sunt.

Autoritatea lui Iordanescu, impreuna cu entuziasmul a trei antrenori tineri, educati, nu pot fi decat benefice. Daca se incerca varianta cu un antrenor tanar, fara experienta, il daramau cum s-a intamplat cu altii. Puiu (Anghel Iordanescu – n.r.) ii va proteja pe ceilalti in eventualitatea unei contraperoformnate. Ca putem pierde si noi un meci in aceasta campanie, chiar aca ne calificam. In plus, am pornit foarte bine. Aceasta grupa ne este perfect accesibila. Pe greci o sa-i prindem la Bucuresti, la un meci in care probabil vom avea o atmosfera incendiara. In baraj a fost o intamplare la vremea respectiva. In rest cine sa ne puna probleme? Ungurii, care au dat gol din intamplare la Bucuresti, sau finlandezii? Nu cred. Irlanda de Nord vine din postura de revelatie, dar nu cred ca ne bat. Joaca un fotbal liniar, clasic englezesc. Nu o sa avem probleme“, a spus fostul antrenor al Stelei, la Sport Total FM..

The post EXCLUSIV / Noul staff al nationalei este si pe placul lui Mihai Stoichita: “Mi se pare o simbioza fericita” appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0