Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Octombrie 2013

florinmaneaCFR Cluj a reusit sa-l convinga pe internationalul Gabi Tamas sa semneze un contract valabil pana la finalul sezonului, cu o clauza speciala prin care poate pleca in iarna, daca are o oferta mai buna. Impresarul fotbalistului, Florin Manea a declarat ca revenirea in Liga 1 a fost numai decizia lui Tamas si a tinut sa specifice ca intre el si Daniel Pancu, capitanul Rapidului, nu a existat niciun fel de altercatie.

A fost dorinta lui sa joace, sa nu mai stea sa incaseze bani de la WBA. A decis sa plece si si-a reziliat contractul. A devenit liber, dar nu s-a mai ivit nicio oportunitate din Anglia. Impreuna am decis sa revina in Liga 1 si sa incerce sa-si mai rezolve din probleme pentru a incerca un nou contract in afara.

Ma bucur ca s-a inteles cu o echipa din Liga 1, pentru ca asa va arata ce valoare are pentru fotbalul romanesc, la ora actuala.

CFR-ul il va ceda daca se va ivi o oferta mai buna. Contractul sau este pana in vara si sper ca prin aducerea lui apararea echipei este ca si rezolvata. Totusi, are 70 de meciuri in Premier League, prin Franta, prin Turcia si daca nu se va impune aici trebuie sa ne lasam de meserie.

Problema e ca la o distnta de 5-6 luni faca cate una din asta, atunci cand prinde un timp liber… Din pacate ii dauneaza imaginii sale si nu intelege ca presa are un mare cuvant de spus in cariera unui jucator de fotbal.

Fac un apel pe aceasta cale, nu l-a batut pe Pancu si nu si-a aruncat ceasul de 18 000 de euro, ca daca era asa ma aruncam eu imediat dupa el in Dambovita!”, a declarat Florin Manea, in emisiunea “Fluier final”.

In varsta de 29 de ani, Tamas si-a reziliat in septembrie contractul cu WBA si a venit la Cluj din postura de jucator liber.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0