Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 08 Octombrie 2013

Ilie_BalaciIlie Balaci s-a despartit de formatia saudita Al Nahdha, dupa nici 4 luni de la numire. Fostul jucator al “Craiovei Maxima” fusese instalat pe 4 iunie, dar rezultatele slabe l-au determinat sa-si rezilieze contractul. In exclusivitate pentru Sport Total FM, fostul fotbalist al Universitatii Craiova a acceptat sa ne povesteasca despre scurta perioada petrecuta in Arabia Saudita.

Am avut jucatori si de 41 de ani, portarul, iar in aceste conditii am luat jucatori de la alte echipe mai bune, dar care nu jucau acolo. Se pare ca apropierea de Bahrain nu le facea bine deloc. Mai mult pe acolo stateau, pentru ca este tara unde poti sa faci ce vrei, nu au restrictii.

Fiind obligat sa aduc jucatori liberi, acestia au venit fara experienta si cred ca aici s-a facut diferenta. Am jucat cu echipe care au si 10 antrenori in lot…

In fiecare meci am ratat de minimum 4 sau 5 ori cu portarul. In fiecare meci mi s-a refuzat un gol sau un penalti! Cu Al Nasr, am avut un penalti clar, neacordat, la o faza in care portarul advers trebuia eliminat…

M-au distrus portarii, iar cel care era mai valabil era un pusti de 17 ani! Cum sa merg pe mana lui, ca puteam sa-i distrug cariera daca primea 5-6 goluri… acum imi aduc aminte si de golul primit de Prunea la CM, ca acolo n-a fost vina lui, ci a apararii! Pe langa evolutia portarilor m-a terminat si un tunisian adus de catre conducere. Nu mi-a placut din prima zi, mai ales ca venise cu mari probleme la un picior. La mine a fost vorba aia, «Banul, ochiul dracului!» N-am mai rezistat si i-am anuntat ca nu pot sa fac mai mult decat facusem.

Cred ca voi continua in zona, ca deja sunt in discutii, dar astept sa treaca perioada asta de pauza”, a declarat Ilie Balaci, in emisiunea “Fluier final”.

In primele patru runde ale Ligii Pro, campionatul profesionist din Arabia Saudita, formatia lui Balaci a obtinut un singur punct, 2-2 cu Al Shoalah, dupa care au urmat trei infrangeri usturatoare: 0-4 cu Al Fateh, 1-4 cu Al Nasr si 1-5 cu Al Ahli.



Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0