Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Septembrie 2013

felix-grigoreCSU Craiova a debutat in noul sezon al ligii secunde, cu o remiza, 1-1, chiar in fata propriilor suporteri, pe “Ion Oblemenco”. Felix Grigore, directorul executvl al echipei, a fost impresionat de atmosfera creata de public, venit in numar foarte mere, pentru un meci de liga secunda.

Au fost mari emotii la debut. Sa joci cu 10.000 de suporteri in tribune e greu si la liga 1. Se vede ca fanii craioveni simt lipsa fotbalului. A fost un meci in care tracul inceputului si-a spus cuvantul. Nici adversarul nu a fost usor. Gloria Bistrita se va bate la promovare, pentru ca au ramas cu un nucleu de jucatori dupa ce au retrogradat. Forta grupului face diferenta.

Sunt mai mult decat incantat de atmosfera din tribune. E normal cand sti ca media in liga 1 este de 4500 de spectatori si la noi au fost 10.000. In afra de faptul ca este un public iubitor de fotbal, este si cunoscator“, a spus acesta la Sport Total FM.

Oficialul craiovean a prefatat si derbiul local de sambata, intre Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, si CSU, echipa sustinuta de oficialitatile din Craiova. Acesta exclude posibilitatea ca meciul sa se joace pe “Ion Oblemenco”, asa cum anuntase Mititelu.

Este un meci important cu Universitatea. Este important pentru ambele echipe, pentru ca ambele au castigat doar un punct. Cine va castiga va face un pas mare in fata celeilalte echipe. Noua la club nu ne-a sosit nicio astfel de cerere, de a juca pe “Ion Oblemenco”. Lucrul acesta s-ar putea face numai cu acordul echipei vizitatoare. In al doilea rand regulamentul nu permite asa ceva. Este o chestiune prevazuta in regulament“, a mai spus Felix Grigore in emisiunea “Fluier final”.

Director executiv al celor de la CSU Craiova nu a confirmat transferului lui Ferfelea si spune ca probabil nu va mai veni niciun jucator nou in perioada urmatoare, dar nu exclude aceasta posibilitate in cazul in care ap[are vreu fotblaist bun care sa fie liber de contract.

Nu confirm intelegerea cu Ferfelea. Cert este ca se pot lua doar jucatori liber de contract, sau jucatori in litigii cu cluburile lor. Suntem deja un lot echilibrat, dar asta nu inseamna ca nu poate aparea un jucator nou. Daca apare un fotbalist bun liber de contract de ce sa nu vina“, a adaugat acesta.

Sursa foto: fanatik.ro

 




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0