Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 11 Octombrie 2013

jeneiRomania mai are doua jocuri de disputat in drumul spre barajul CM din 2014. Nationala antrenata de Victor Piturca trebuia sa obtina sase puncte pentru a ramane in lupta pentru locul doi, sperand ca si Olanda sa-si respecte statutul de favorita si sa nu piarda cu Olanda si Turcia. Fostul Selectioner, Emerich Jenei crede ca Olanda nu se va impiedica in fata celor doua nationalelor cu care Romania lupta pentru baraj

Este o problema pe care nu o inteleg. Tu joaca si bate si lasa scorul. Daca dai numai doua goluri incepi sa regreti ce ai spus, ca dai nu stiu cate goluri.

Nici Turcia nu este chiar favorita in Estonia. Olandezii trebuie sa acumuleze inca sase puncte sa devina cap de serie. Pentru adevaratii profesionist conteaza foarte mult competitia. Reclama lui cea mai mare si-o face in competitie. Nu cred ca Olanda nu va castiga cu Ungaria si Turcia.

Eu cred ca ajungem la baraj si rebuie sa ajungem. O sa vedem care pe care, desi Piturca nu a avut acest obiectiv. Eu acum 5-6 ani, atunci cand se juca pentru calificarea in Africa de Sud, cand aveam 3-4 jocuri castigate, cu inca 5 meciuri de jucat, dar fara sanse, am spus atunci ca trebuie inceputa reconstructia. Trebuia o selectie a tinerilor care pot juca in echipa mare. Au spus ca are de suferit palmaresul, sa nu cadem prea joc in clasamentul FIFA, prostii din astea”, a spus acesta la Sport Total FM.

Jenei a spus si despre Chiriches, despre care multi au spus ca inca nu este pregatit sa fie capitanul nationalei, ca are valoare si poate deveni un fotbalist exponential pentru echipa.

Cred ca am fost primul care am spus ca din dorinta de a face prea mult sa nu reuseasca. Este un fotbalist bun, cu calitati si poate devni un jucator exponential“, a mai spus fosul selectioner in emisiunea “Executii in direct”.

 




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0