Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 03 Iunie 2013    Actualizat: 09 August 2013

Culmea Justiţiei: Gigi Becali s-a dat singur în judecată!


         Valeriu Argăseală îi cere daune morale de 1 leu şefului său. Steliştii vor să scape de amenzile ligii.
         Incredibil e puţin spus! Gigi Becali a apelat la o "aroganţă" fabuloasă, un tertip hilar, ca să scape de amenzile repetate de la LPF: s-a dat singur în judecată! 
         "Oficial", Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie de la Steaua, l-a acţionat în justiţie pe şeful său pentru declaraţii care ating imaginea clubului!
         Cererea de chemare în judecată, întocmită de Argăseală în numele clubului Steaua şi trimisă Judecătoriei Sectorului 1 pe 14 iunie, a fost trimisă de la adresa Aleea Alexandru, din Bucureşti, adică exact de la "palatul" lui Gigi Becali, acolo unde era şi sediul oficial al clubului!
         Mai mult, în cererea de chemare în judecată, fostului oier i se cer şi "daune morale" în valoare de 1 leu! Cheia acestui simulacru de proces intentat de FC Steaua propriului patron este alta.
         Şefii "roş-albaştrilor" vor să obţină din instanţă o hârtie oficială care să ateste că Gigi Becali nu deţine nicio funcţie în club şi să nu mai plătească amenzile care curg după declaraţiile jignitoare, discriminatorii, homofobe, şovine şi rasiste ale patronului. Valeriu Argăseală a izbucnit în râs când a aflat că s-a aflat despre "procesul" pe care i l-a intentat şefului său.
         "Noi, clubul, tot timpul trebuie să plătim sancţiunile pentru declaraţiile lui şi nu mai vrem asta. Noi le tot explicăm celor din comisii că George Becali nu are nicio funcţie oficială, iar ei o ţin una şi bună că e de notorietate că Gigi Becali reprezintă clubul Steaua", ne-a declarat ieri Valeriu Argăseală. 
         Primul termen al acestui "proces" este programat în noiembrie.
         "Să constataţi că pârâtul George Becali a săvârşit fapte care au dus la atingerea imaginii clubului"
         EVZ vă prezintă pasajele cele mai relevante din cererea de chemare în judecată a lui Gigi Becali de către FC Steaua, care dovedesc că, în spatele uşilor închise, fostul oier îşi dă seama că sare mereu calul.
         "Să constataţi că pârâtul George Becali nu mai deţine nicio funcţie oficială sau onorifică în cadrul clubului. Să constataţi că pârâtul George Becali a săvârşit fapte care au dus la atingerea imaginii clubului. Să obligaţi pârâtul să înceteze de îndată să mai comită fapte de natură să creeze aparenţa unei implicări a pârâtului în activitatea managerială a clubului. Să obligaţi pârâtul George Becali la plata sumei de 1 leu cu titlul de daune pentru prejudiciul suferit de clubul Steaua ca urmare a declaraţiilor date în mass-media. În fapt, clubul a suferit o atingere a dreptului la imagine ca urmare a numeroaselor declaraţii făcute în massmedia de către pârâtul Becali care a instituit în opinia publică ideea că acţionează în numele şi pentru FC Steaua, cu toate că n-are funcţie oficială sau onorifică. Prin convenţia de cesiune de acţiuni din data de 20.01.2012, pârâtul Becali George a cesionat toate acţiunile în cadrul clubului, cesiunea fiind înregistrată în Registrul Comerţului în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile în materie. Deşi clubul a solicitat pârâtului să se abţină în legătură cu activitatea şi / sau performanţele sportive ale clubului, de natură să aducă atingere imaginii clubului, acesta nu a dat curs solicitării clubului. Ca urmare a declaraţiilor făcute de Becali, clubul FC Steaua a răspuns de mai multe ori în solidar cu pârâtul ca urmare a sancţiunilor disciplinare aplicate de organismele jurisdicţionale ale LPF, suferind prejudicii materiale şi de imagine. Considerăm că e necesară intervenţia instanţei pentru a-l determina pe pârâtul George Becali să înceteze să mai facă astfel de declaraţii de natură să aducă atingere imaginii clubului sau să determine angajarea răspunderii clubului în conformitate cu regulamentele sportive".
         Cu alte cuvinte, prin plângerea înaintată împotriva sa, Gigi a recunoscut indirect, dar răspicat, că a distrus imaginea clubului.
         Ca să fie şi mai "convingător", Argăseală a scris în plângere că i-a solicitat pârâtului "să se abţină" să mai comenteze pe marginea performanţelor echipei. Acesta este cu siguranţă cel mai penibil proces din istoria recentă a justiţiei din România.
         FC Steaua s-a mutat la Mogoşoaia!
         Ca "ruptura" de Gigi Becali să pară cât mai reală, Steaua şi-a mutat sediul chiar în afara graniţelor Capitalei! Acesta nu mai este oficial în Aleea Alexandru, numărul 1, la "palatul" fostului oier.
         Din 27 iunie, FC Steaua Bucureşti are sediul social în judeţul Ilfov, localitatea Mogoşoaia, adică la sediul deţinut de Teia Sponte, alt apropiat al lui Gigi Becali.
         Din ultima modificare operată la "Registrul Comerţului" - efectuată chiar pe 27 iunie - rezultă că acţionarii clubului au rămas tot oamenii de încredere ai lui Gigi Becali: Constantin Geambazi (56 la sută din acţiuni), Vasile Geambazi (37%), Tomaida Bădescu (4%) şi Marius Ianuli (3%).
         "Să-l obligați pe pârâtul George Becali la plata sumei de 1 leu pentru prejudiciul suferit de Steaua ca urmare a declarațiilor date în mass - media.”
         VALERIU ARGĂSEALĂ, în cererea de chemare în judecată a pârâtului Becali

BUCURESTI - ILFOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră
Secretarul general adjunct al NATO crede că Rusia se va băga în ale...
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
Un medic spune cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare în această perioadă
Medicul Virgil Stroescu ne spune cum să ne ferim de toxiinfecții ali...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Vești bune pentru români! Scad facturile la gaze naturale

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Rusia amenință România că va testa sistemele Patriot pe teritoriul nostru

» 14 Mai 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
5 trucuri pentru un machiaj de vară durabil, natural și fresh

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Dealul Lempeș, rezervația unde cresc două plante unice în Europa

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IALOMITA
 
Primăria Amara, anunț pentru locuitorii de pe 4 străzi ale localității

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Deputat PNL de Giurgiu: Fiecare localitate are problemele sale specifice

» 14 Mai 2024 | Comentarii 0