Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 24 Iulie 2013

Credeai ca Veronica A Cara n-a mai fost implicata in scandaluri cu vedete? Aiurea!
Vezi aici ce-a patit Dana Nalbaru, cum s-a "sfarsit" cu Oana Zavoranu, de ce s-a certat la cutite cu Dragos Bucur si ce s-a intamplat cu Tudor Chirila. Bianca, pazea!

 

         Bianca Dragusanu sta pe un butoi cu pulbere. Veronica A Cara, prietena si confidenta sa din ultimii doi ani, ameninta ca va da cartile pe fata si va vorbi despre secretele intime ale roscatei. Ultimatumul a fost stabilit, Bianca avand termen pana miercuri seara sa ii ceara scuze public controversatului psiholog care se considera nedreptatit.
         Iar ceasul se pare ca ticaie in defavoarea Biancai Dragusanu pentru ca, Veronica A Cara are antecedente si nu ar fi prima oara in viata sa cand dezvaluie secretele si problemele unei vedete care, intamplator sau nu, a avut incredere in ea si i s-a confesat. Iar de departe cel mai bun exemplu este cel al Danei Nalbaru, in vara lui 2011 consumandu-se un scandal rasunator intre cele doua.
         Disensiunile dintre acestea au luat nastere de la bani. Cara sustinea, la vremea respectiva, ca Dana n-ar fi vrut sa-i achite cheltuielile aferente unui videoclip. Simtindu-se nedreptatita, Veronica a mers la o emisiune televizata si a inceput sa insire o serie de detalii intime din viata solistei de la Hi-Q. Ea a lansat acuzatii grave, spunand ca o banuieste pe Nalbaru ca ar avea probleme de sanatate de ordin psihic si, mai mult, dupa ce a prezentat si o serie de mesaje private primite de la Nalbaru, a lasat sa se inteleaga ca, la un moment dat, solista i-ar fi fost infidela sotului ei, nimeni altul decat actorul Dragos Bucur. Cum povestea parea scapata de sub control, in joc a intrat si sotul Danei Nalbaru luandu-i apararea partenerei sale de viata in cadrul unor emisiuni de televiziune. Departe de a se fi sfarsit, raca acestora a continuat, Cara afirmand tot la tv ca Bucur ar fi ameninat-o cu bataia cand si-ar fi cerut banii. In prezent, desi au trecut doi ani de la aceste discutii, Dana Nalbaru refuza categoric sa redeschida acest subiect sau sa vorbeasca despre cea pe care o considera, in trecut, mai mult decat o sora. "Nu comentez", ne-a spus solista cand a fost contactata de reporterii WOWbiz.ro, ca sa spuna daca ea crede ca amenintarile Carei la adresa Biancai ar putea fi reale. 
         Seria scandalurilor Carei purtate cu vedetele de la noi a continuat, actualul psiholog intrand in clinciuri usturatoare si cu Mihai Sturzu, membru al trupei HiQ care actualmente este si parlamentar. Cei doi lucrasera impreuna vreme de sase ani, cand Cara a fost PR-ul trupei HiQ. Suparata, ea stie de ce, Veronica a tunat si a fulgerat, la un moment dat, spunand, la adresa fostilor colegi, ca doreste sa ii vada dormind pe presul de la usa ei.
         Contactat telefonic de WOWbiz.ro, Sturzu a gasit un mod elegant de-a evita sa vorbeasca despre personajul Veronica A Cara. "Nu comentez. Nu stiu despre cine si ce vorbiti", ne-a spus politicianul.
         Respectand aceeasi schema, Cara a continuat sa isi caute victimele in lumea artistica. Neasteptat insa, in plasa sa a cazut chiar temuta Oana Zavoranu, bruneta facandu-i confidente psihologului controversat, asa cum s-a intamplat si in cazul Biancai. Dupa cateva luni, prietenia acestora s-a rupt brusc, Marioara Zavoranu impacandu-se cu Oana cu care a facut o alianta ca sa o inlature pe Cara din viata lor.
         Probleme cu Veronica a avut insa si solistul Tudor Chirila. Artistul a angajat-o pe post de consilier profesional. Toate au fost bune si frumoase pana cand, potrivit informatiilor aparute in presa, se pare ca A. Cara s-ar fi indragostit de Chirila si a inceput sa confunde relatia profesionala cu una amoroasa. Tudor nu a agreat situatia, iar relatia celor doi s-a incheiat  brusc si brutal.


Sursa foto: http://tb.ele.ro/Razboi-intre-Bianca-Dragusanu-si-confindenta-ei--Veronica-A--Cara--Detalii-nestiute-inainte-de-nunta-/782c71600e9206c2e2/588/331/2/70/Razboi-intre-Bianca-Dragusanu-si-confindenta-ei--Veronica-A--Cara--Detalii-nestiute-inainte-de-nunta-.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat
Ministerul Finanțelor va pune la dispoziția românilor din străină...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Un nou aeroport internațional se va construi în România. Va fi singurul din țară cu anumite facilități
Proiectul Aeroportului Internațional Galați-Brăila a primit acordul...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Ministerul Muncii: Se pot angaja și plăti legal persoane pentru munci casnice
Persoanele fizice au posibilitate să angajeze, printr-o platformă a ...
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai
Românii care vor să tranziteze Ungaria spre destinații din Europa t...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri

» 07 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!

» 05 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Masca pentru păr lucios a Corinei Caragea – Se poate prepara acasă și este o minune pentru podoaba capilară

» 07 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Este disponibilă o nouă versiune a aplicației Via Transilvanica: „Încurajăm toți utilizatorii”

» 07 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARGES
 
Primarul Piteștiului anunță construirea a două blocuri pentru tinerii specialiști

» 07 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Restricții în trafic, în Noaptea de Înviere, la Galați

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0