Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 13 August 2015

Prim-vicepresedintele PNL declara că, guvernarea PSD este lipsită de curaj, iar Victor Ponta a fost un premier “fricos”, “incompetent”, “flecar” şi este “un pariu pierdut și o iluzie dezumflată”.

"Domnul V. Ponta a prezentat în direct la televiziunea prietenului său, dl Ghiță, o enumerare a succeselor Guvernului său: 6 promisiuni electorale ale guvernării sale - 6 îndeplinite, deci o rată de succes de 100% - după model nord-coreean. În realitate, programul de guvernare PSD - Ponta conține 159 de promisiuni, dintre care: 23 de promisiuni au fost îndeplinite (14,5%); 127 de promisiuni au fost “uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane (79,9%); 9 promisiuni sunt fie în curs de îndeplinire, fie au fost îndeplinite de guvernul anterior, fie nu intră în atribuțiile Guvernului, fie au fost îndeplinite doar parțial (5,6%)", a scris Predoiu.

El a arătat că statistica demonstrează că guvernarea PSD este lipsită de curaj şi responsabilitate, iar Ponta a ezitat în faţa reformelor. "Documentul de mai jos demonstrează statistic că guvernarea PSD este lipsită de curaj și responsabilitate. În fața eșecurilor, Ponta a arătat întotdeauna cu degetul spre alții. În fața reformelor a ezitat și s-a eschivat. A fost un premier pe cât de fricos, pe atât de demagog, pe cât de incompetent, pe atât de flecar. În schimb, Ponta a declarat că dorește să continue până în decembrie 2016 ce a început: risipirea și furtul banilor publici (vezi de ex.cazul Turceni devalizat de avocați); blocajul sau dezorganizarea instituțională în administrație (azi toate ministerele și agențiile stau, nimeni nu mai face nimic, administrația este paralizată); eșecul total al unor forme majore (de ex.,legea descentralizării administrative); stoparea unor reforme majore (de ex., sistemul sanitar, al educației, al companiilor de stat și al administrației centrale și locale, dezastru la fondurile europene); eșecul construcției de autostrăzi (niciun metru de autostradă contractat în mandatul V. Ponta, cele construite se surpă); eșecul relansării capitalului autohton (vezi numărul de falimente în mandatul V. Ponta); eșecul creșterii investițiilor străine (vezi prăbușirea lor în mandatul V. Ponta); eșecul relansării pieței muncii și diminuării șomajului (vezi creșterea numărului de șomeri, înspecial în rândul tinerilor);neșecul prevenirii corupției în propriul guvern (vezi numărul miniștrilor inculpați și condamnați); eșecul apărării și promovării intereselor noastre “a adaugat Predoiu.

Sursa fotohttp://www.stiripesurse.ro/predoiu-se-prefigureaza-o-masa-critica-pentru-un-consens-pe-codul-fiscal_963563.html:

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0